Facebook

Travl uge med hård modstand for U17

U17Holdfoto2015.jpg
11-09-2015

Af Thomas Jansen

Efter en sejrrig sæsonstart med udgangen af august, har der for U17 været maksimum pres på starten af september, der har budt på tre kampe den første uge.

Først blev det til et enkelt point hjemme mod Skibsby-Højene efter 1-1 og dernæst til et 4-1 nederlag mod det absolutte tophold Aalborg Chang. Senest var der igen point på kontoen, da det på udebane blev til uafgjort 2-2 mod Støvring IF. Dermed er der hentet 5 point efter fire runder i en tæt Mesterrække, hvor kun Aalborg Chang er stukket af i toppen. Det vidner om tætte kampe, hvilket også bekræftes af U17 træner Christian Grubert.

- Kampen mod Skibsby-Højene var meget lige og uafgjort var et retfærdigt resultat. Vi fik en kanonstart med en scoring af Anton Langagergaard efter bare fem minutter og var flere gange tæt på at udbygge føringen, forklarer Grubert, som blev tvunget til at sadle om i pausen grundet skader.

- Skibsby-Højene kom bedre med, og det resulterede i en udligning midt i 2. halvleg. De var i flere omgange også tæt på at komme foran, men Simon reddede os flere gange ligesom Patrick med et par veltimede indgreb kom i vejen for meget. I slutningen af kampen kom vi dog fint med igen og Kenneth var meget tæt på at sikre os sejren i slutfasen, beretter U17 træneren, som dog måtte se det sene skud gå snert forbi den fjerneste stolpe. Dermed blev det et enkelt point, et fair resultat, efter en fin kamp.

Den uafgjorte kamp blev få dage senere fuldt op med en svær kamp mod topholdet Aalborg Chang, og trods det tætte kampprogram var der ikke trætte ben at spore først i kampen.

- Vi får den bedst tænkelige start, da vi efter bare otte sekunder lægger bolden i rusen! Et højt pres førte til en fejlaflevering fra en Changspiller, og Vingaa udnyttede det flot med en sikker scoring, genfortæller Christian Grubert, som flere gange var tæt på at genoptage jublen, men trods gode chancer i fasen efter føringsmålet, blev det ikke mere og langsomt men sikkert kom Chang bedre med.

Fem minutter før pausen gik det galt. Topholdet fik udlignet og i 2. halvleg blev kampen lukket til Changs fordel

- De kommer hurtigt foran efter pausen og selvom der blev kæmpet godt over hele linjen var Chang det bedste hold og det endte med et 4-1 nederlag. Et ærgerligt og lidt for stort nederlag, for der var faktisk mange gode takter undervejs i kampen, lød vurderingen fra Christian Grubert, der efter nederlaget igen kun havde et par dage inden næste kamp.

Denne gang var det Støvring IF på udebane. De unge talenter fik her på ny kæmpet sig til point. Her blev det nemlig 2-2 og dysten gentages den kommende søndag, hvor Støvring igen er på kampprogrammet. Det er på hjemmebane d. 13. september kl. 14.00.

Det giver et par ekstra, og formentlig tiltrængte, hviledage til de ellers unge fodboldben, som forhåbentlig for samler kræfter til en sejr i sæsonens 5. runde.