Facebook

Travle talenter sigter efter sejr fredag

240f060038cc95669c87117ea0524921.jpg
02-10-2015

Af Thomas Jansen

Det er gået stærkt for U17 mandskabet, der inden mødet med AaB i seneste runde, spillede hele 6 kampe på 16 dage. Fredag venter ny dyst.

Det er i perioden blevet til både 2-2 og 2-3 mod Støvring, 0-0 mod Gug og 2-3 mod AaB, mens det i pokalen blev til en sejr på 4-1 over Storevorde/Sejlflod. Der har med andre ord været godt gang i den hos de unge talenter, som har fået lov at brænde godt med energi af. Mens U17 træner, Christian Grubert, lige havde et kort pusterum, benyttede vi derfor lejligheden til at få en status på sæsonen indtil nu.

- Det har være nogle travle dage, men selvom det har været presset, så nyder vi jo at skulle i kamp, starter Christian Grubert inden han kigger tilbage for at evaluere de mange kampe.

- Dobbeltopgøret mod Støvring blev både seværdigt og dramatisk. Vi var under pres i 1. halvleg, hvor vi stod lidt for højt i banen og det gav chancer i den anden ende. Alligevel kommer vi foran på et selvmål, men Støvring får desværre udlignet lige før pausen. I 2.  halvleg kommer vi meget bedre med, og kommer foran på et straffespark som Patrick sikkert omsatte til mål. Støvring får igen udlignet, men i slutfasen er vi flere gange tæt på at det afgøre det til vores fordel, opsummerer U17 træneren fra 2-2 kampen mod Støvring. En kamp som få dage senere blev gentaget.

- Fire dage senere mødte vi igen Støvring. Vi startede kampen fremragende med teknisk godt og hurtigt kombinationsspil og fører fuldt fortjent med 2-0 efter 25 minutter på mål af Rasmus og Gelo. Støvring kommer dog på 1-2 på et tyndt dømt straffe. Kort inde i 2. halvleg får vi desværre vores dygtige målmand Simon vist ud, og Støvring udligner på det efterfølgende frispark. Drengene kæmper dog flot videre, og skaber flere store chancer og burde i to tilfælde være belønnet med et straffespark. Kampens afgørelse falder også på straffespark, da bolden bliver sparket ind på armen af en liggende Jammerbugtspiller, der ikke havde en chance for at undgå at ramme bolden. En hård skæbne for drengene, der havde fortjent så meget bedre, fremhæver Christian, der tydeligvis stadig ærgrer sig over, at det ikke blev til fuldt udbytte.

Efter de to turneringskampe mod Støvring, stod der efterfølgende pokalfodbold på U17 programmet, og her kom en velfortjent sejr i hus.

- I pokalkampen, kom sejren som vi har hungret efter. Storvorde blev besejret 4-1 efter en super koncentreret indsats fra drengene. Efter 1-0 føring ved pausen, viste vi den større bredde i 2. halvleg og selvom Storvorde fik udlignet, kom vi hurtigt foran igen og kunne lukke kampen. Anton blev dobbelt målscorer, fortæller den travle træner, der på den korte tid og har nået to kampe mod Aalborg hold.

- Kampen mod Gug endte 0-0 efter en hård fight uden de store chancer. Et fint resultat efter en kamp, hvor ingen af holdene for alvor fik overtaget. Men der var flere fine præstationer, bl.a. af vores vikarierende målmand Jacob, fremhæver Grubert og fortsætter;
 
 - AaB kampen var som nat og dag. I 1.halvleg spillede AaB klart bedst og vi havde svært ved at stå imod deres hurtige kombinationsspil. Vores markeringer var for løse, og det gjorde at vi hele tiden kom til at halse efter. Det var derfor helt efter spil og chancer at AaB kom på 2-0. I de sidste 10 minutter af halvlegen fik vi dog bedre fat og Kristian Jensen fik reduceret, da han flot udnyttede at målmanden var for langt ude. I 2. halvleg var vi som forvandlet. Markeringerne var meget tættere og AaB fik ikke de rum at spille i som de gjorde i 1. halvleg. Derfor var det helt logisk at Anton kunne udligne midt i halvlegen. Desværre scorer AaB på deres eneste reelle chance i 2. halvleg, efter et koncentrationssvigt i vores forsvar. Set over hele kampen var det ok, at AaB vandt, men på baggrund af 2. halvleg har vi grund til at være skuffede for der var muligheder for mere, slutter Christian Grubert, der sammen med sine U17 spillere har måtte holde tungen lige munden og tage en kamp af gangen.

Dette tætte program, som har budt på meget jævnbyrdige kampe, har foreløbig ført til en placering som nummer 4 i tabellen, der efterhånden er knækket på midten. Lidt mere held i sprøjten og så kunne der have være flere point på kontoen. Det bliver der mulighed for at få klaret fredag d. 2. oktober. Her venter nemlig Skibsby-Højene IF i en ugekamp kl. 18.00