Facebook

Tre fortjente point med fra Fyn

1c3d02e58d367745415573668c05a242.jpg
22-09-2013

Af Thomas Jansen

Endelig... Efter en række kampe med godt spil og chancer på samlebånd, men uden sejr, kom Jammerbugt FC på ny tilbage på vindersporet i den svære udekamp mod FC Svendborg.


På ny leverede Jammerbugt FC en god præstation, hvor der blev skabt mange gode scoringsmuligheder, men som det har været tilfældet tidligere denne sæson, blev flere af disse sendt på træværket eller reddet lige inden bolden nåede at krydse målstregen.

Derfor kunne man ved pausen af søndagens kamp, hvor stillingen fortsat var 0-0, frygte at det endnu engang skulle blive en dag med tabte point trods godt spil. Hjemmeholdet Svendborg var da også tæt på at bringe sig i front, da Jammerbugt FC's Thomas Quorning afviste bolden på målstregen, men i denne situation var marginalerne med Jammerbugt FC.

Det var således uafgjort ved pausen og i 2. halvleg tog Jammerbugt FC for alvor styringen, og forløsningen kom endelig, da angriber Sonny Jakobsen, med sit første mål for klubben, bragte de blå foran 1-0 allerede efter to minutter. Et særdeles velfortjent et af slagsen fra den dygtige angriber.

Jammerbugt FC's anden angriber, Nickolaj Thomsen ville også være med og 20 minutter senere slog han sejren fast med scoringen til 2-0. Trods flere gode muligheder, her iblandt et brændt straffespark, blev det ved de to mål og dermed tre point. En velfortjent sejr til Jammerbugt FC efter en rigtig god præstation på en svær udebane.

Derfor var det også en både tilfreds og lettet Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck vi mødte efter kampen.

- Det var dejligt med tre point. Vi spiller en udmærket 1. halvleg og en meget stærk 2. halvleg. Vi skaber mange chancer i en svær udekamp og det er fuldt fortjent vi vinder. Samtidig formår vi at holde nullet og igen er det en god indsats på alle måder spillerne leverer. Nu skal vi bygge videre på dette i næste runde, fortæller Bo Zinck.

Jammerbugt FC skal forsøge at fortsætte ud af vindersporet når der næste weekend venter endnu en tur til Fyn. Denne gang Middelfart lørdag d. 28. september kl. 15.00.

FC Svendborg - Jammerbugt FC: 0-2 (0-0)

47' 1-0 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
67' 2-0 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC