Facebook

Tre nye point med fra Fyn

f5c92c4bcd0baa860953f92f4dfb78561.jpg
Den blå bølge kæmpede skulder ved skulder og blev belønnet med tre point i en svær udekamp hos Middelfart.
28-09-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC hentede lørdag eftermiddag endnu tre point på Fyn, da det, på mål af Sead Gavranovic og Sonny Jakobsen, blev til en 2-1 sejr ude over Middelfart.

Jammerbugt FC kom ellers bagud 1-0 efter godt et kvarters spil, men inden den halve time var rundet, var denne føring udlignet. Efter pausen, da stadionuret rundede en times spil, bragte Jammerbugt FC sig i front 2-1. En føring der blev forsvaret resten af de 90 minutter, og således kunne den blå bølge på ny rulle hjem fra Fyn med 3 point i baggagen. Jammerbugt FC har dermed hentet 6 point på Fyn på en uge, og kan nu indtage en foreløbig sjetteplads i tabellen.

Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck var efterfølgende tilfreds med endnu en sejr, selvom spillet undervejs ikke forløb helt efter planen. Tilgengæld var målene hevet fra absolut øverste hylde.

- Vi spiller en mindre god 1. halvleg, men scorer til gengæld et rigtig godt mål ved Sead, fortæller Bo Zinck fra de første 45 minutter. 2. halvleg bød på forbedret spil og endnu en super scoring. Denne gang af Sonny Jakobsen.

- Vi viser mere fight efter pausen og skaber også mere fremad banen, og så må vi bare sige, at Sonny scorer et super mål på en stor solo præstation, fremhæver Zinck, som dog ligeledes understreger, at det i sidste ende var på en flot holdpræstation at sejren blev hentet hjem.

- Det sidste kvarter kæmper vi rigtig godt hele vejen rundt. Her giver vi virkelig alt hvad vi har, og det gav belønning  i en svær udekamp. Det luner, slutter cheftræneren for Jammerbugt FC, som nu skal forsøge at hente tredje sejr på stribe, når Ringkøbing IF gæster Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 5. oktober kl. 15.00.

Middelfart - Jammerbugt FC: 1-2 (1-1)

16' 1-0 Chris Käehne, Middelfart
28' 1-1 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
60' 1-2 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC