Facebook

Tre på stribe efter sejr over Ringkøbing

Steven_i_kamp_mod_Ringkoebing.jpg
Der var kamp til stregen i lørdagens dyst mod Ringkøbing IF.
05-10-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC sikrede sig lørdag eftermiddag tre på stribe, da det på eget græs blev til en 3-2 over gæsterne fra Ringkøbing IF.

De tre point blev sikret efter et flot comeback i en actionfyldt og underholdene 2. halvleg.

Det var dog også Jammerbugt FC som kom bedst fra land, da Sead Gavranovic tidligt i kampen bragte den blå bølge i front. Fra feltets højre kant sendte den stærke offensivspiller efter seks minutter bolden i en blød bue uden om Ringkøbing keeperen og over i det lange hjørne. Et flot mål til føringen 1-0, en føring, der trods flere nærgående angreb fra Jammerbugt FC, desværre blev udlignet inden pausen.

Der kunne være scoret et par gange mere i de første 45 minutter. Simon Enevoldsen afviste undervejs gæsternes Razak Pimpong med en flot redning, mens Jammerbugt FC’s Martin Pedersen havde et indlæg der ramte overliggeren og Daniel Moth sendte et godt langskud lige forbi mål.

Det blev dog ved de to scoringer og efter 1-1 ved pausen blev 2. halvleg en begivenhedsrig en af slagsen. Denne gang var det gæsterne som bragte sig foran 2-1. Det skete efter 11 minutter og pludselig så det svært ud at hente tredje sejr på stribe for den blå bølge.

Jammerbugt FC leverede dog et flot comeback og med to må på få minutter var alle tre point pludselig sikret alligevel.

Efter 77 minutter var det for tredje kamp i træk Sonny Jakobsen, som med årets detalje på Sparekassen Vendsyssel Arena, sendte bolden i nettet. Omgivet af flere Ringkøbing spillere lettede Jammerbugt FC’s nummer 9 fra græsset i det lille felt og med ryggen til mål saksesparkede den skarpe angriber udligningsmålet i kassen.

Stillingen 2-2 holdt ikke længe. Med ti minutter tilbage, slog Jammerbugt FC’s anden halvdel af dagens angrebsduo til. Her sendte anfører Nickolaj Thomsen nemlig sejrsmålet ind, og selvom der opstod flere faretruende situationer i en hektisk afslutning, så holdte Jammerbugt FC fast i sin føring og vandt dermed sin tredje kamp i træk.

Med sejren indtager Jammerbugt FC en 4. plads i en tæt tabel inden det lørdag d. 12. oktober gælder oprykkerne Odder på udebane kl. 15.00.

Jammerbugt FC - Ringkøbing IF: 3-2 (1-1)

6' 1-0 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
40' 1-1 Ersin Cakir, Ringkøbing IF
56' 1-2 Lennard Lauridsen, Ringkøbing IF
77' 2-2 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
80' 3-2 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC

Tilskuertal: 203

Sead sender her Jammerbugt FC i front 1-0 med et flot mål.