Facebook

Tre point skal hentes tilbage fra Fyn

168478aece1d9c44fbeff93c6b811fea.jpg
25-04-2015

Af Thomas Jansen

Efter forårets første nederlag, sidste lørdag hjemme mod Middelfart, skal Jammerbugt FC søndag forsøge at spille sig tilbage på vindersporet.

De tre point der sidste weekend endte på Fyn skal med andre ord hentes hjem igen. Det er dog ikke tale om en revanche kamp mod Middelfart, men derimod et møde mod et hold andre fynboer, nemlig FC Svendborg. Ligesom Middelfart, er FC Svendborg placeret under nedrykningsstregen, Svendborg dog med en noget bedre pointhøst og point mod Jammerbugt FC kan således få det fynske hold op på den rigtige side af stregen. Der må således forventes et toptændt Svendborg mandskab, som vi gøre sit til at Jammerbugt FC ikke kommer tilbage på sporet denne weekend.

- Vi forventer helt sikkert en svær kamp. Vi skal på langfart og Svendborg er en særdeles kompetent modstander. Det er et godt hold og vi skal forsøge at lukke ned for deres styrker. Samtidig skal vi naturligvis sætte vores egen kvaliteter i scene. Men det er et svært sted at spille, fastslår Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som dog kan berette om et Jammerbugt mandskab som tager turen med motivationen på det helt rette sted.

- Vi skal have vasket det nederlag fra sidste runde væk.  Vi har en god trup, som stort set er klar til kamp alle sammen. Så det handler om vores parathed og ærgerrighed. Det handler om vi skal være der når det gælder. Vi skal ned og vinde og det er jeg sikker på drengene vil arbejde hårdt for, forsikrer en målrettet cheftræner, som ser frem til kampen og til forhåbentlig at komme tilbage på sporet.

- Det er som sagt et svært sted at spille, men det er også et godt sted at spille. Høje Bøge er et dejligt stadion og forhåbentlig er det også turen værd. Der venter endnu en vigtig kamp, slutter Zinck.

Udover at komme tilbage på sporet, handler det for Jammerbugt FC’s vedkommende om at vriste tredjepladsen fra rivalerne fra Thisted FC. Jammerbugt FC har ellers siddet på tredjepladsen i de seneste runder, men med nederlaget til Middelfart overhalede Thisted FC den blå bølge. Nu skal den erobres tilbage. Tre point søndag vil bidrage til dette kan lykkes, så lad os håbe de tabte tre point til Fyn hentes hjem igen.

FC Svendborg mod Jammerbugt FC spilles søndag d. 26. april kl. 13.00.