Facebook

Tredje test tirsdag

d6cd13726b9ddaa8ff8199885e21d5a2.jpg
Bo Zinck vil se fremskridt når det tirsdag gælder årets tredje træningskamp.
24-02-2014

Af Thomas Jansen

Tirsdag aften d. 25. februar gælder det årets første træningskamp på egen bane, når Jammerbugt FC tager imod Randers Freja.


To kampe er allerede afviklet, og her har der været både opløftende momenter og klare udviklingsområder i spillet. Det er da også stadig tidligt i forberedelserne frem mod forårspremieren, men tirsdag aften skal divisionsholdet gerne vise, at der er taget endnu et skridt i den rigtige retning, og det mod en særdeles kompetent modstander.

- De kommer med et meget stærkt hold, og det bliver en kamp, hvor vi bliver matchet i alle facetter. Vi skal fortsætte med at bygge på vores fysiske del, som har rykket sig utroligt meget, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for kampen mod Randers Freja.

Cheftræneren vil dog ikke kun se udvikling på den fysiske del, men også på den spillemæssige.

- Jeg vil gerne se et hold, der kan forsvare og spille omstillinger. Vi skal jo mere end bare kunne spille bolden rundt. Så en del arbejde er fokuseret på presset og den defensive del, slutter Zinck inden det tirsdag aften d. 25. februar kl. 18.15 går løs mod Randers Freja på hjemmebane i forårets tredje test.