Facebook

Tredje testkamp på under en uge

Stoevlerne_snoeres_til_foerste_traening_2013.jpg
Så snøres støvlerne på ny. Endnu en testkamp venter lørdag.
22-02-2013

Af Thomas Jansen

Kamp søndag, torsdag og nu igen lørdag vidner om at der er fuld fart på forberedelserne til forårssæsonen. Næste test er Aalborg Freja.

Her vil Blokhus FC cheftræneren se mere af det samme som i seneste kamp mod Løgstør, men er også opmærksom på, at det tætte kampprogram kan ændre lidt på tilgangen til kampen.

- Vi har ikke haft lang tid til at restituere og kan opleve tunge ben undervejs og bliver måske hurtigere trætte. Det gør det endnu mere vigtigt at holde bolden i egne rækker, og tvinger os til at tænke os mere om i mange situationer. Det er et element, som også er vigtig for vores udvikling, lyder det fra Bo Zinck, som til kampen mod Aalborg Freja vil ændre i holdopstillingen, men ikke i indstillingen.

- Vi laver lidt om på holdet og vil have et par andre folk med end mod Løgstør, men vi vil fortsat have fuld fokus på hurtigt pasningsspil og stor løbevillighed. Vores spillestil med højt pres og det at ville have bolden, betyder også at vi spiller med en vis risiko, og derfor skal vi naturligvis også at fokus på at få rettet nogle ting til i defensiven, siger Bo Zinck, som trods det hårde program slutter af med at slå fast, at han ser frem til igen at skulle i kamp.

- Jeg glæder mig. Nu vi er i gang med kampene, kan man mærke at turneringsstarten nærmer sig, og det er jo den vi alle går og ser frem til.

Inden da er dog en række træningskampe som venter, og den næste i rækken er altså allerede i morgen lørdag d. 23. februar kl. 11.15 på kunstgræsbanen ved Jetsmarks anlæg, hvor Danmarksseriemandskabet Aalborg Freja kommer på besøg.