Facebook

Tro og arbejdshandsker pakket til turen mod Odder

BuffiModOdder.jpg
16-09-2016

Af Thomas Jansen

Den gjorde ondt, sidste weekend. Et nederlag på et mål i overtiden i en nøglekamp mod Kjellerup IF. I fodbold er der dog ikke tid til at hænge med hovedet, og det har man heller ikke gjort i Jammerbugt lejren, hvor der nu venter en ny kamp. Denne gang ude mod Odder.

- Den umiddelbare reaktion, lige efter kampen, var et slået hold. Det var en kamp som bølgede meget frem og tilbage, men hvor vi følte os ovenpå efter at være kommet stærkt tilbage tre gange. Den efterfølgende reaktion til træning har været stærk. Både mandag og tirsdagstræningerne har været præget af høj intensitet, masser af fight og fokus på det det drejer sig om - at komme tilbage på sporet. Disse takter skal tages med til Odder, så vi endnu en gang kan levere en god indsats, forklarer Christoffer Hansen, Jammerbugt FC’s angriber, der har rystet skuffelsen af sig og nu ser fremad.

- Fokusset til næste kamp ligger i første omgang på, at arbejde stenhårdt til træning. Det har været kendetegnende for samtlige af vores kampe i år, at vi arbejder benhårdt på banen og den filosofi tror vi stadig på vil bære frugt. Vi møder et hold, som er kommet godt fra land, så forventningerne er derfor også at de har en del selvtillid. De led dog et stort nederlag til Aarhus fremad i sidste uge, så en hurtig scoring og en stærk og hårdtarbejdende attitude fra alle mand, kan muligvis slå dem ud og give os et tidligt momentum, vurderer Buffi.

Odder er, som Jammerbugt FC’s nr. 9 påpeger, kommet ganske fint fra land i årets turnering. 10 point er det blevet til, og det rækker til en foreløbig fjerdeplads i tabellen. En placering der er rift om, og som Jammerbugt FC trods den seneste pointtørke også fortsat jagter med alle kræfter.

- Med fire point for seks kampe ser chancerne for at nå top 4 ikke gode ud. Man må dog ikke glemme, at vi stadig er under halvvejs med kampprogrammet og at der derfor er meget, vi kan nå at ændre på. Vi går fra banen hver gang med en følelse af at vi burde have fået point og på et eller andet tidspunkt vender resultaterne, hvis vi bliver ved med at arbejde. En sejr i weekenden kan flytte meget, da vi igen får fat i holdene over os, understreger Christoffer Hansen, som har helt ret.

Med en sejr er der nemlig kun tre point op til Odder og fjerdepladsen, og så er alt altså meget åbent igen.

Der er derfor masser på spil endnu engang, når Jammerbugt FC lørdag d. 17. september kl. 15.00 tager kampen op mod Odder ude på Spektrum Odder, som hjemmebanen hedder hos lørdagens værter.

Tro og arbejdshandsker er pakket til turen, men der er gjort plads i bagagen til de tre point, som gerne skulle med hjem denne gang.