Facebook

Trods en lige fight måtte alle tre point blive i Thisted

57e8027bf9bbf50d15a90717fbe8fde6.jpg
25-08-2013

Af Thomas Jansen

Som det var tilfældet i sidste uges kamp mod Aarhus Fremad, blev lokalopgøret mod Thisted FC denne weekend en tæt fight.

Denne gang måtte Jammerbugt FC, i modsætning til sidste weekend, dog se sig slået efter de 90 minutters fodbold. Kampen endte således med en 2-1 sejr til hjemmeholdet Thisted, men det kunne ligeså godt have været omvendt, for det var nemlig en lige kamp de knapt 500 tilskuere overværede på Sparekassen Thy Arena.

Det var dog Thisted FC, som fik kampens første store chance, da Peter Bechmann efter seks minutter forsøgte sig på mål. Fem minutter senere gav den store stærke Thisted-spiller Jammerbugt FC problemer igen, da han fra højrekanten sendte et hårdt indlæg ind i feltet, som var domineret at Jammerbugt FC spillere. Den hårde bold ramte uheldigt Jammerbugts Emil Haucke og trillede derefter ind over målstregen til en hjemmeføring på 1-0.

Thisted FC havde på dette tidspunkt et lille overtag i spillet, men Jammerbugt FC svarede igen med et godt hug fra Thomas Quorning, efter 32 minutter. Fra kanten af feltet sendte midtbaneslideren sit første Jammerbugt FC mål fladt i nettet. 1-1 og pludselig var det Jammerbugt FC ved styrepinden.

Få minutter efter var Steven Miller tæt på at  sende Jammerbugt FC i front, men forsøget endte i sidenettet. Op til pausen var det så højrebacken Patrick Ehlers, som var tæt på efter et hjørnespark, som blev helflugtet over mål.

I 1. halvlegs overtid kom føringsmålet endnu tættere på. To hovedstød blev med få sekunders mellemrum sendt på overliggeren kort før pausefløjtet. På vej til pause var der derfor grund til optimisme hos Jammerbugt FC, men kort inde i 2. halvleg blev kampen på ny vendt. Thisted FC bragte sig nemlig foran 2-1 efter blot tre minutter, og den gode afslutning på 1. halvleg var pludselig glemt igen.

Jammerbugt FC sled og slæbte resten af de intense 90 minutter, men havde svært ved at spille sig frem til de helt store scoringschancer mod et Thisted mandskab, der efter 2-1 målet ikke læmgere skulle frem på banen.

Kampen var præget af mange spilstop, og det gjorde det svært for Jammerbugt FC, at lægge det helt store og afgørende tryk på Thisted FC. Martin Pedersen kom tæt på en udligning direkte på friskspark, men det ville ikke lykkes. I kampens sidste minutter blev de sidste kræfter samlet til et sidste pres sat ind. Det skabte flere farlige situationer foran Thistedmålet, men denne gang måtte Jammerbugt FC, efter sejre i de seneste indbyrdes kampe, acceptere et snævert nederlag til et hårdtarbejdende Thisted FC mandskab.

2-1 blev det efter en lige kamp mellem to hold, der gav den alt hvad de havde på dagen, og Jammerbugt FC kunne tage fra Thisted med trætte ben og æren i behold, men de tre point måtte desværre blive i Thisted denne gang.

Nu venter pokalturneringen og Viborg FF i den kommende uge, hvor Superligaholdet kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena onsdag d. 28. august kl. 17.45.

Thisted FC - Jammerbugt FC 2-1 (1-1)

11' 1-0 Emil Haucke (selvmål)
32' 1-1 Thomas Quorning
48' 2-1 Kasper Østervemb