Facebook

Truppen er tilbage fra ferie

BFC opstart 1.jpg
13-07-2010

(Foto: Spillerne fik i den grad lov at mærke, at ferien er forbi)

 

Af Torben Pedersen

Truppen var yderst smal til den første træning under Søren Kusk, men talentet er ikke til at tage fejl af. Og spillerne blev mødt af en ny cheftræner med stor en autoritet og engagement, som kommunikerede med spillerne hele tiden.

Planen er uden tvivl klar hos Søren Kusk, der allerede på torsdag i Hjørring, får muligheden for at se drengene i aktion. Her spilles der nemlig den første træningskamp mod FC Hjørrings nyoprykkede 1. divisions-mandskab.

Søren Kusk & Bo Zinck

Men inden da skal spillerne også igennem løbetest tirsdag aften, hvor de ligeledes fik rigeligt med luft i lungerne mandag aften.

Inden turneringen i 2. Division Vest sparkes igang, venter der Blokhus FC ialt 5 træningskampe der naturligvis skal bruges til at pudse formen af med, og ikke mindst give Søren kusk mulighed for at finde sin startformation.

Første gang nysgerrige sjæle kan se Blokhus FC spille hjemme, er lørdag den 24. Juli kl.11.00 når holdet får besøg af Lindholm IF. Men inden da er der allerede afviklet de to første testkampe, mod 1. Divisions-klubberne FC Hjørring og Skive på udebane.

På spillerfronten sker der også en hel del denne sommer, og Søren Kusk mener allerede nu at truppen skal tilføjes flere spillere:

 - Det er jo seks faste divisionsspillere, der er blevet sagt farvel til, og det gør man ikke ustraffet. Situationen, som den er lige nu, er ikke holdbar. Vi kan næsten ikke engang stille hold, når vi skal møde FC Hjørring i en træningskamp på torsdag, fortæller cheftræneren til Nordjyske.

Situationen på spillerfronten vil selvfølgelig blive opdateret løbende her på Blokhusfc.dk.'

Se listen over de kommende træningskampe