Facebook

Tungt nederlag mod Roskilde

Blokhus_FC_086.jpg
05-04-2012

 

Blokhus FC   -   FC Roskilde   1-2  (1-1)

0-1 Nicolaj Mikkelsen  13. min

1-1 Peter Tranberg  34. min

1-2 Kevin Bechmann Timm  46. min

 

Tilskuere: 457

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Mark Tubæk, Mads Severinsen, Malthe Nyggard, Peter Tranberg, Jeppe Østenkær

Angreb: Christoffer Hansen

 

På bænken: MIkkel Petersen, Marc Pedersen, Rasmus Østenkær, Semiu Oladiti, Dustin Corea, Nickolaj Thomsen

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC startede bedst, men alligevel var det Roskilde der bragte sig i front efter godt et kvarter på Jetsmark Stadion, i en periode, hvor Blokhus FC fik presset på, og skabt flere gode angreb.

Nicolaj Mikkelsen bragte dog gæsterne på 1-0, og så var det op af bakke for BFC. "Den Blå Bølge" havde ellers startet opgøret godt, og generelt i 1. halvleg, var det hjemmeholdet der havde teten. Efter man havde rundet den halve time, fik Peter Tranberg fortjent udlignet til 1-1. Og samme Tranberg havde også en kæmpe chance senere tæt under mål, men ham og Mads Severinsen stod lidt i vejen for hinanden, og Roskilde-keeper Esben Madsen fik blokeret forsøget.

Blokhus FC havde flere tilbud før pausen, men tættere på end et frispark ind i feltet fra Mark Tubæk kom holdet ikke. Kantspilleren slog en perle indad-skruet mod mål, og her manglede der kun en hårtot før Blokhus FC var kommet i front. Så pausestillingen var 1-1, og det var hjemmeholdets egen skyld, at de ikke førte 2 eller 3-1.

 

Chokstart på 2. halvleg fik stor indflydelse

 

Efter spillerne gik til pause med klapslaver fra lægterne, var det en noget anderledes start på 2. halvleg. FC Roskilde fik kort inde i halvlegen tilkendt frispark et par meter udenfor feltet. Det skulle den nye mand, Kevin Bechmann Timm sparke. Og frisparket dykkede gevaldigt, og udfordrede Simon Enevoldsen i kassen, der fik hånden på bolden, men måtte se læderet smutte under ham, og ind i netmaskerne. 2-1 til Roskilde i det 46. min - AV! for en start...

Blokhus FC skulle nu presse på igen, men det store pres med gode angreb, kom aldrig rigtigt. Og ifølge både spillere og tilskuere, havde Roskilde stor skyld idet. Udover at stå kompakt i forsvaret, lå gæsterne mere ned, end de stod op efter pausen. Og hver eneste gang det skete, blev der fløjtet midt i hjemmeholdet angreb- og kontraspil, og aldrig når FC Roskilde selv havde bolden.

Det gav frustrationer på banen, og Nickolaj Thomsen fik advarsel for infight med gæsternes centraleforsvar, hvor Ole Budtz og Casper Grønn Larsen styrede tingene med hård hånd. Sidste nævnte Grønn Larsen fik også advarsel i opgøret, og det kan man undre sig over, hvorfor hans makker Budtz ikke fik, for flere hævnakter mod slutningen, hvor Nickolaj Thomsen fik hevet trøjen af. Og det gav kampen en uværdig afslutning, og holdte Blokhus FC fra fadet, selvom de sidste minutter var med lange bolde op imod angriberner.

Så FC Roskilde endte med at nappe de vigtige 3 point efter en solid 2. halvleg, hvilket omvendt sætter Blokhus FC under pres, før de på mandag, 2. Påskedag, er gæster i Skive, til et vaske ægte bundgys!