Facebook

Tur til tophold i årets næstsidste kamp

c754de2b968ccdb9731af4c587279f05.jpg
07-11-2014

Af Thomas Jansen

En af sæsonens sværeste opgaver venter denne weekend for Jammerbugt FC. Turen går nemlig til Marienlyst, hvor rækkens tophold står klar til at byde velkommen.

Heldigvis er det et Jammerbugt FC hold fyldt med selvtillid, som drager på den svære mission. I sidste runde sluttede den blå bølge således flot af på hjemmebane mod et af rækkens andre højtflyvende hold. Her blev Skovbakken IK slået sikkert med hele 4-1.

Denne weekend foregår slaget imidlertid ikke på eget græs, hvor de blå har været flittige til at hente point, og derfor er Jammerbugt FC lejren fuldt ud bevidst om opgavens størrelse.

- De er tophold, og som det også var tilfældet da vi var i Næstved, bliver dette en svær opgave. En af sæsonens sværeste. Marienlyst er et dygtigt mandskab, som vil spille bold hele tiden og som er gode til det. De er gode på alle positioner og er uden nederlag i 12 kampe i træk. Så vi er godt klar over vi kommer på arbejde, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for mødet med Marienlyst. Der er dog også tro nok på egne evner til at der ligger en plan klar som handler om mere end at blot forsvare.

- Det er en stor opgave, men den kan løses. Selvfølgelig kan den det. Men det kræver at vi alle skal være der 100% fra første til sidste fløjt. Er vi det, så har vi chancen for at få noget med hjem, forsikrer Zinck, som ligeså meget kigger i egen lejr som i modstanderens forud for kampen.

- Marienlyst er favoritter og presset er på dem. For os bliver det en prøvelse i hvor langt vi er som hold, og vi vil bestemt fokusere på egne styrker til kampen. Det bliver spændende. Vi glæder os og det kan forhåbentlig blive en rigtig god fodboldkamp.

Lad os håbe det, og lad os også håbe Jammerbugt FC har point med hjem fra Fyn lørdag sidst på eftermiddagen.

Inden mødet er Jammerbugt FC på en 6. plads med 21 point, mens nedrykkerne fra 1. division, Marienlyst, som sagt topper tabellen med 32 point. 

Årets næstsidste kamp fløjtes i gang lørdag d. 8. november kl. 13.00 i Marienlyst