Facebook

Turen går til Brabrand lørdag

Bo_Zinck_forlaenger_2013.jpg
Bo Zinck skal have kreativiteten frem i sin offensiv, hvis et stærk defensivt organiseret Brabrand mandskab skal besejres.
06-09-2013

Af Thomas Jansen

Efter en lovende sæsonstart har det været en resultatmæssigt hård periode for Jammerbugt FC de seneste kampe, og nu venter en ny hård udfordring.

2. division vest er i år af flere udråbt til den stærkeste nogensinde, og bedømt ud fra starten af sæsonen tyder meget på at der er sandhed heri.

Således har det ikke blot været en svær sæsonstart for Jammerbugt FC, men generelt viser resultaterne af kampene at alle kan slå alle. Det tegner derfor til at blive en meget tæt fight i tabellen denne sæson.

Weekendens modstander har dog endnu ikke tabt denne sæson. En præstation de kun deler med Rishøj Boldklub, Jammerbugt FC’s overmænd i sidste runde. Det vidner om det svære program lige nu, og det er Jammerbugt FC cheftræner opmærksom på, men ikke skræmt af.

- Vi skal ned og møde det vel nok stærkeste defensive hold i 2. division vest, og som tingene ser ud lige nu må Brabrand vel påtage sig favoritrollen, fortæller Bo Zinck, som forudser en stor udfordring.

- Det bliver en svær offensiv opgave vi skal til Brabrand og løse, men jeg mener vi har spillerne til at gøre det. Samtidig skal vi være ekstremt koncentreret på standardsituationerne, hvor Brabrand scorer sine mål.

Selvom pointene er udeblevet de seneste kampe har spillet, med en enkelt undtagelse, været godkendt og derfor er der også tro på at pointene begynder at komme igen.

- Vi har ikke været rystet af sæsonstarten, på nær mod Rishøj, hvor niveauet var alt for lavt. Derfor skal vi ud og præstere bedre end vi gjorde i den kamp. Det er nummer et. Vi tager til Brabrand for at vinde, og får vi marginalerne på vores side så vender det også snart. Forhåbentlig allerede i weekenden, siger Zinck, inden han afslutningsvis slår fast;

- Vi er i hvert fald meget klar og glæder os til at komme i kamp igen.

Et kig på de mange seneste indbyrdes opgør er dog desværre ikke opmuntrende læsning. Nej, de understreger tværtimod påstanden om at der venter en svær opgave i Brabrand. Ud af de seneste 10 kampe er seks endt med sejr til Brabrand, tre er endt uafgjort og kun en sejr til Jammerbugt FC er det blevet til. Men en ting er statistik og noget andet er når det gælder, og det gør det nu på lørdag d. 7. september kl. 14.00 i Brabrand.

Den blå bølge er klar til at tage kampen op og forhåbentlig kan der pakkes tre point med i spillerbussen sidst på eftermiddagen når den igen vender snuden hjemad mod Jammerbugten.