Facebook

Turen hjem fra Kolding var lang

FrodeProfil.jpg
17-08-2015

Jammerbugt FC fik i sæsonens anden runde en over nakken, da det ude mod Kolding IF blev til et nederlag på hele 5-1.

At det skulle gå så galt lå ellers ikke i kortene. Jammerbugt FC kom til Kolding med en premieresejr og en hæderlig pokal-exit mod 1. Divisionsmandskabet Vendsyssel FF i bagagen. Jammerbugt FC kom også fint fra start i sæsonens anden kamp i Kanal Sport Divisionen, hvor det i et par situationer kunne og burde være endt med en føring til de blåblusede. Både Nickolaj Jonstrup og Jakob Hjort blev således afvist trods store chancer foran Kolding målet i kampens indledende fase.

Ineffektiviteten blev, som det også var tilfældet mod Vendsyssel FF, straffet af dagens modstander. Kolding slog nemlig til i den anden ende. 1-0 til værterne blev det efter godt 20 minutter, og det blev starten på en Jammerbugt FC nedtur. Kampens næste lille halve timer gjorde Kolding således mere eller mindre hvad de havde lyst til, og ved pausen måtte Jammerbugt FC gå slukørede i omklædningsrummet, nede med 4-0.

Holdet viste imidlertid, at de aldrig giver op, og efter pausen kom Jammerbugt FC ud med ny energi og indstillet på at rette op på en skidt 1. halvleg. Det gjorde Jammerbugt FC. Der var bedre styr på defensiven og flere chancer blev skabt. En af dem udnyttede Christoffer Hansen til en reducering, men selvom Jammerbugt FC forsøgte, så var det, trods den rette indstilling, for sent at hente noget med hjem fra Kolding. Værterne fik istedt puttet en enkelt mere i kassen og Jammerbugt FC måtte forlade kampen med et 5-1 nederlag.

Efter kampen var det forståeligt en skuffet Jammerbugt FC cheftræner, som måtte evaluere på et fortjent nederlag, som dog ikke havde behøvet at være så stort, som det endte med at blive.

- Vi kommer egentlig ganske godt fra start og har to kæmpe chancer inden de scorer. Men efter Koldings første scoring går det galt. Det går for langsomt i vores hoveder og vi får ikke gjort de ting vi skal. De løber lige igennem os i den periode og det koster os reelt kampen, forklarer Frode Langagergaard om kampens første 45 minutter.

I pausen var der derfor nok at tale om, og det blev der gjort. Alvorssnakken i pausen havde positiv indvirkning og de blå kom således bedre ud til de sidste 45 minutter.

- Vi får råbt op i pausen og kommer godt ud og kommer hårdt igen. Det lykkedes at reducere og vi har godt tag i spillet, hvilket resulterer i, at vi skaber flere gode chancer for at komme tilbage i kampen, men vi må konstatere, at vi er for uskarpe foran mål. Det positive er, at vores indsats i 2. halvleg viser, at vi har mental styrke i truppen, lyder det fra Langagergaard, som selv tager sin del af ansvaret for nederlaget.

- Med de spillemæssige ændringer vi forsøger at implementere, bliver vi til tider sårbare, men når tingene så lykkedes for os, ser det til gengæld rigtig godt ud. Men kampen var på mange måder en vigtig kamp, og det bestod vi desværre ikke. Det har vi alle en del af ansvaret for. Både som spiller og som træner.

Efter nederlaget handler det nu om at komme tilbage på rette spor, og det kan kun gå for langsom hvis du spørger cheftræneren.

- At Kolding vinder kampen, kan vi ikke sige noget til, men at nederlaget bliver så stort var ikke nødvendigt. Næste kamp kan ikke komme hurtigt nok nu. Vi er i den grad ivrige efter at komme ud og bevise at vi kan spille god fodbold, slutter Frode Langagergaard, som kan glæde sig over at tredje rundekampen spilles allerede fredag d. 21. august. Her gæster Skovbakken IK Sparekassen Vendsyssel Arena kl. 18.30.

Kolding IF – Jammerbugt FC: 5-1 (4-0)
21’ 1-0 Martin Hedeager Jensen, Kolding IF
32’ 2-0 Morten Friis, Kolding IF
35’ 3-0 Jacob Eriksen, Kolding IF
43’ 4-0 Jacob Eriksen, Kolding IF
54’ 4-1 Christoffer Hansen, Jammerbugt FC
79’ 5-1 Sabahoon Quame, Kolding IF