Facebook

U-17 spiller i aften kvartfinale i Jysk mesterskab

U-17 Kredsvinder.jpg
22-06-2009

 

Af Torben Pedersen

Før sæsonen skulle starte var Blokhus FC´s U-17 placeret i B-rækken. Men efter en stribe gode resultater i opstarten rykkede JBU holdet i A-rækken. Her er holdet gået ubesejret igennem sæsonen hidtil, og stiler efter at blive Jysk Mester.

Første skridt på vejen er i aften når Frederikshavn gæster Jetsmark Stadion. Kvartfinale-modstanderne vandt i deres seneste kamp 8-1 mod rækkens nummer 2, og derfor er der respekt fra cheftræner Steffen Henriksen inden kampen i aften:

 - Jeg så Frederikshavn udspille Stidsholt som lå nummer 2, og de ser absolut gode ud i deres offensiv. Men jeg forventer meget af mine egne spillere som også er tændte til kampen. Vi har ventet et halvt år nu, på at spille disse kampe og er ubesejrede, så det vil ikke være til at bære at ryge ud i aften.

Steffen Henriksen har udtaget noget der minder om stærkeste hold til i aften. Følgende spillere er udtaget:

David Fuglsang, Mads Rosengren, Morten Førby, Nikolaj Bjerg, Anders Hammershøj, Simon Pedersen, Kenneth Møller, Søren Reese, Peter Eriksen, Martin Kjeldgaard, Steffen Gregersen, Mads Jensen, Jakob Nielsen & Magnus Nørmølle. 

Kampen på Jetsmark Stadion imod Frederikshavn starter kl.19.00.