Facebook

U-17 tabte dramatisk pokalfinale mod Thisted FC

Blokhus FC 151.jpg
29-11-2009

 

Blokhus FC   -   Thisted FC   1-2  (1-2)

0-1 Thisted FC

0-2 Thisted FC

1-2 Peter Eriksen

 

U-17 Startopstilling:

Målmand: Lasse Morild

Forsvar: Kenneth Møller, Anders Hammershøj, Thomas Holm, Mads Rosengren

Midtbane: Peter Eriksen, Søren Reese, Thomas Kok, Magnus Nørmølle

Angreb: Simon Blond, Christian Poulsen

 

På bænken: Martin Kjeldgaard, Simon Pedersen, Jens Jørgensen

 

Af Torben Pedersen

Lad det være sagt med det samme. Blokhus FC U-17 har spillet og leveret glimrende resultater hele sæsonen igennem, både hvad angår den daglige turnering, samt pokalturneringen.

På dagen var Thisted FC bare det bedste hold, og havde fortjent sejren. Flere spillere for Blokhus FC var bogstaveligt talt grædefærdige ovenpå nederlaget, der kom som det første nederlag i hele sæsonen, og det var en særdeles svær pille at sluge. Selvom flere spillere følte sig snydt, havde man det sikkert på samme måde i Thisted-lejren ovenpå en svingende dommerpræstation, som medførte mange unødvendige situationer.

Selvom kampen var tæt helt til slut, var det ellers Thisted FC der kom regelmæssigt hurtigt foran 2-0 i 1. halvleg, hvorefter det var Blokhus FC der måtte kæmpe for at hænge på. Fighten var også et tegn på at man ikke ville lægge sig, og måske få en lussing. Men Peter Eriksen fik bragt Blokhus FC på tavlen kort før pausen på en kontra, hvor offside fælden kiksede for Thisted FC. Tingene fungerede ikke optimalt, men reduceringen fra Peter Eriksen gav ny tro på tingene.

Især efter pausen kom der positive takter fra Blokhus FC. Spillerne kom ud med en helt anden tro på tingene, og to gange i løbet af opgøret måtte Blokhus FC spillere, trænere, tilskuere også sande at træværket stod i vejen.

Tingene blev meget hektiske i 2. halvleg, og da Thisted FC i en "Fairplay situation" ikke spillede bolden retur til BFC, men derimod afsluttede på mål, og ramte overliggeren røg sindende helt i kog. En helt grotesk situation, der satte Thisted FC i et utroligt dårligt lys. Usportslig optræden at værste skuffe, og for at gøre det endnu værer var den sågar TFC anføren der lavede dette "nummer". Hvad skal vi bruge fairplay til i fremtiden, er spørgsmålet så??

Men trods den kedelige hendelse og efterfølgende nedslagtning af Blokhus FC anføren Søren Reese, der burde have medført en udvisning, var det alligevel fortjent at Thisted FC vandt til sidst. De var på dagen det bedste hold, og selvom dommertrioen havde en mindre god dag i Fjerritslev, gik tingene nok lige op for begge mandskaber til sidst.

Et tilbageblik på efteråret vidner om fantastiske resultater for både U-17 og U-19, og fremtiden ser meget lys ud. Allerede nu kan man kun glæde sig til at foråret kommer, og hvor U-17 til den tid er repræsenteret i Mesterrække 2.

Tillykke til Thisted FC med sejren skal lyde herfra, det var fortjent.

Godt gået skal ordene lyde til BFC U-17, der har levet op til alle forventninger + meget mere. Vi glæder os til at følge jer til foråret 2010. Tak for gode oplevelser, og tak for i år.