Facebook

U-19 Nyt: Træningsturnering stor succes denne weekend

U-19 Reese nedlagt.jpg
28-02-2010

 

Af Torben Pedersen

1 sejr, 1 uafgjort og et nederlag var udbyttet af kampene weekenden over for U-19 holdet. Men som helhed var træningsturneringen en stor succes, hvor ikke blot resultaterne talte i regnskabet.

Blokhus FC stod i denne weekend for en træningsturnering på kunstgræsbanen i Jetsmark, hvor Thisted FC, AC Horsens samt FC Djursland var inviteret.

Lørdagen bød på ikke mindre end 2 gange 90 minutter, hvor man først spillede 2-2 med AC Horsens´ Divisionshold. Efterfølgende sejrede man med 2-1 mod FC Djurslands Mester 1 hold. Målscorer mod Horsens var Søren Reese og Casper Olsen, mens Steffen Rye og et selvmål sikrede sejren mod Djursland.

Søndag formiddag kl.11.15 stod Thisted FC´s Divisionshold på den anden side, og Thyboerne endte med at vinde 4-3, efter Blokhus FC ellers førte 3-1 ved pausen. Steffen Rye scorede ægte hattrick i 1. halvleg.

Men trods nederlaget i sidste kamp hvor gårdagens kampe sad i benene, var det alligevel en meget tilfreds Bo Zinck der kunne analyserer over weekendens turnering:

 - Vi spiller 3 meget lige kampe, og lærer rigtig meget deraf. Resultaterne betyder jo ikke så meget, selvom vi gerne ville have vundet selvfølgelig.

 - Men set over hele weekenden, har den budt på socialt sammenvær med de andre hold, nogle gode kampe, og ikke mindst har Jetsmark stået for maden i klubhuset, hvilket har været helt fantastisk. Så dette er uden tvivl en succesfuld træningsturnering syntes jeg, sagde træneren efter sidste kamp.

På det sociale plan hentyder Bo Zinck til at alle mandskaber har overnattet i Jetsmark Hallens store værelsesfløj, og det har lige givet det sidste i karakterbogen. U-19 holdet fortsætter nu sine forberedelser til forårsturneringen, hvor holdet er placeret i mesterrække 2.