Facebook

U-21 spillede sig i finalen med 1-0 sejr i Aarhus

Kenneth Møller, Andreas Vandborg Larsen, Nikolaj Bjerg Jensen..jpg
03-06-2009

 

Aabyhøj   -   Blokhus FC   0-1  (0-0)

0-1 Peter Eriksen  85. min

 

 

(Foto: Fra venstre mod højre: Kenneth Møller, Andreas Vandborg & Nikolaj Bjerg)

 

Af Torben Pedersen

U-21 Træner Bo Zinck kunne i går aftes efter en fantastisk indsats, hæve armene for sine unge spillere, der på udebane besejrede Aabyhøj med 1-0.

Truppen har foråret igennem vist stort potientale, og igen igår mod et væsentligt ældre og større mandskab, kunne man hente sejren, og dermed spille sig i finalen mod Dalum som er talenterne fra FC Fyn:

 - Jeg er stolt af mine drenge efter sådan en kamp. Jeg vil fremhæve hele holdet for indsatsen, som viser at ungdomsarbejdet er på vej i den rigtige retning, siger træner Bo Zinck og fortsætter:

 - Vi er det eneste hold i Danmark der bruger Junior-spiller i U-21 sammenhæng, og det fortæller jo bare alt, når vi nu står i finalen, fortæller træneren.

Bo Zinck havde ikke mindre end 5 spillere med igårdagens kamp, som alle til dagligt spiller for juniorerne, mens Aabyhøj stillede med noget helt andet iforhold:

 - Vi har ikke én eneste spiller med over 21, selvom reglen siger at to spillere over 21 må være på holdkortet. Aabyhøj stiller altså med 8 af deres danmarksseriespillere, og resten fra ynglingemesterholdet. Der var en aldersforskel på 6-7 år på deres de ældste og vores juniorer for at samligne det lidt, fortæller en meget stolt Bo Zinck til hjemmesiden efter sejren i Aarhus.

Truppen der spillede mod Aabyhøj er følgende:

René Bech 2. Division & Serie 2
Daniel Seehausen 2. Division & Serie 2
Brian Larsen 2. Division & Serie 2
Mathias Skrøder Serie 2
Jeppe Østenkær 2. Division
Rasmus Jacobsen Serie 2 / Ynglinge
Andreas Vandborg U-19 Ynglinge
Jack Christensen U-19 Ynglinge
Emil S. Poulsen U-19 Ynglinge
Kenneth Møller U-17 Junior  Født: 1993
Nikolaj Bjerg U-17 Junior  Født: 1992
Jakob Nielsen U-17 Junior  Født: 1992
Anders Hammershøj U-17 Junior  Født: 1993
Peter Eriksen U-17 Junior  Født: 1993

Finalen spilles næste onsdag d. 10 Juni mod Dalum / FC Fyn, og højstsandsynligt på Jetsmark Stadion. Information om dette følges op på hjemmesiden.