Facebook

U17 fik hård modstand ved Nørhalne Cup

Martin_Jensen_profil.jpg
Martin Jensen, U17 træner.
19-05-2013

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U17 deltog sidste weekend i Nørhalne Cup 2013, hvor holdet var tilmeldt i elite afdelingen.

Her var der modstand fra både Danmark, Sverige, Tyskland og Holland for de unge talenter. U17 holdet mødte således Hjørring IF, Jönköping Södre Liga, ETV Hamburg, Nac Breda Division og i femte og sidste kamp Ringkøbing IF.

Det var en både spændende og hyggelig weekend for de unge drenge, men ikke mindst en lærerig oplevelse at spille mod særdeles stærke modstandere. Noget U17 holdet gjorde godt ifølge træner Martin Jensen.

- I vores første kamp mod Hjørring taber vi desværre 1-0 efter en meget tæt affære. Vi spiller dog en rigtig god kamp, hvilket også gælder for vores anden kamp, som er mod et hold i den gode ende af den bedste svenske række. Her taber vi igen snævert efter en god præstation. Denne gang 2-1, forklarer Martin Jensen, som kunne se samme mønster fortsætte i turneringens tredje kamp.

- Mod det tyske liga hold, som senere vandt stævnet, spiller vi vores bedste kamp i turneringen. Vi taber 1-0, men havde en hav af muligheder for at score. Blandt andet et straffespark, men ind ville bolden ikke. Selvom tyskerne vandt turneringen, mener jeg faktisk at det var vores fjerde modstander, hollandske Nac Breda, som var turneringens bedste hold. De var bedst i alle spillets facetter , og vi taber 2-0, men spiller en god kamp igen. Det gode spil fortsætter i sidste kamp mod Ringkøbing, hvor vi er trætte, men efter en god kamp spiller 1-1, fortæller U17 træneren inden han runder turneringen af.

- Alt i alt leverede vi nogle flotte indsatser mod nogle meget stærke modstandere. Tak til spillerne for nogle gode præstationer og til forældrene for en hyggelig weekend.

Du kan læse Martin Jensens referater af Blokhus FC U17’s kampe i Nørhalne Cup ved at klikke her.

Blokhus FC U17 truppen ved Nørhalne Cup:
Daniel Hovalt, Peter Gade, Nicolai Winther, Magnus Dissing, Simon Jensen, Jannick Christensen, Nicolai Lyngø, Kristian Knudsen, Casper Pedersen, Mads Larsen, Lasse Steffensen, Ehab El Sayed, Jonas Bjørn, Nicolai Bjerring, Oliver Van De Weerd, Thomas Gasberg.