Facebook

U17 har taget hul på en spændende sæson

DSC_0023.JPG
12-08-2016

Af Thomas Jansen

Tommy Pedersen, Jammerbugt FC U17 træner, har taget et talentfuldt U16 kuld med sig op til en ny  og spændende U17 sæson i talenternes 2. Division.

Sæsonpremieren endte i et snævert nederlag på 3-2 i Randers efter et sent sejrsmål, men der er masser af forhåbning om en interessant sæson for de unge spillere.

- Det var en meget lige kamp mod et stærkt Randers hold, og derfor også ærgerligt, at de tager sejren mod kampens afslutning, fortæller U17 træner, Tommy Pedersen, om sæsonpremieren, som trods nederlaget var starten på en spændende sæson.

- Vi har et rigtig godt ungt kuld med flere nye. Vi er omkring 25 spillere, så der er god konkurrence og vores samarbejde med Aabybro Ungdomsskole, hvor vi også har spillere fra, er helt sikkert med til at højne niveauet, forklarer Tommy Pedersen.

Nu venter Hobro IK i den næste kamp. Det er på hjemmebane og bliver endnu en god udfordring, og formentlig også en tæt kamp.

- Vi plejer at have nogle tætte kampe mod Hobro. De har en god ungdomsafdeling og det bliver endnu en spændende kamp. Jeg forventer godt spil og vi tror på, at vi kan tage sejren denne gang, fortæller U17 træneren og runder af.

- Vi kommer til at blive sparet rigtig godt i hver eneste runde her i 2. Division. Det er virkelig gode hold over hele linjen, så det sætter nogle gode rammer for udviklingen af vores unge spillere.

Næste trin i udviklingen er som sagt Hobro IK, og den kamp fløjtes i gang hjemme i Jammerbugten lørdag d. 13. august kl. 11.00.

Jammerbugt FC U19 spiller samme dag på udebane – også mod Hobro IK. Det er kl. 11.45.