Facebook

U17 hentede point i Vejgaard

Martin_Jensen_U17.jpg
03-06-2014

Af Thomas Jansen

Det blev en kamp med to vidt forskellige halvlege, da Jammerbugt FC U17 i weekenden spillede på udebane mod Vejgaard Boldklub.

De første 45 minutter var særdeles positive, og de blåblusede talenter kunne, i en ellers svær udekamp, gå til pause med en føring på hele 3-0. De sidste 45 minutter blev dog alt det de første ikke var, og efter de samlede 90 minutter gik det hele lige op og kampen endte således med et uafgjort 3-3 resultat. 

- Kampen starter som lyn og torden, og alle elleve startere giver sig 110 %. Den vilje giver os tre mål i de første 40 minutter. Vejgaard scorer et selvmål efter 12 minutter, da vi stresser dem i presspillet og 15 minutter senere scorer Jonas Bjørn til 0-2 og igen til 0-3, da han sender bolden i nettet med få minutter tilbage af første halvleg, beretter U17 træner Martin Jensen fra en særdeles godt spillet 1. halvleg.  

- Vi kontrollerer kampen og styrer begivenhederne hele 1. halvleg, hvor vi sidder på dem når de er på bolden og vores kombinations spil er godt, ligesom vi løber flot for hinanden.

Martin Jensen og U17 spillerne måtte dog desværre sande, at det hele blev vendt på hovedet forholdsvis tidligt efter pausen, og at den ellers så komfortable føring tilmed blev indhentet i slutminutterne.

-Starten af 2. halvleg er uforklarlig. De scorer to mål på to minutter, og derefter bliver vi nervøse. Vi tør ikke sætte os på bolden, spillet bliver ikke pænt, vi taber for mange bolde og kombinationsspillet falder fra hinanden. At vi for fjerde kamp i træk får et mål imod os i det sidste minut af kampen, er ligeledes uforklarligt, og næsten ikke til at bære mere. Drengene kæmper virkelig inde på banen, så man kan ikke klage over vores fysik ikke er med os. Vores forsvar er bare ikke stabilt nok. Vi bliver nervøse og laver for mange fejl når modstanderen presser os de sidste minutter af kampene., lød det mere slukøret fra U17 træneren om kampens 2. halvleg. Men der var trods nedturen i de sidste 45 minutter stadig flere gode ting at tage med videre.

- Vi får 1 point i Vejgaard og det er mod puljens, efter min mening, absolut bedste hold. Så der er bestemt noget positivt at tage med. Vores placering viser vores stabile præstationer igennem sæsonen, slutter Martin Jensen.

Jammerbugt FC ligger lige nu placeret som nummer 2 i tabellen, og skal lørdag d. 14. juli møde Aabybro Efterskoles FF på hjemmebane kl. 14.00.