Facebook

U17 Jyske Mestre i futsal

U17Futsal_mestre_2017_WEB.jpg
27-02-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U17 er i fuld gang med forberedelserne til fodboldforåret, og de virker til at være på rette spor. I weekenden sikrede de unge talenter sig således et Jysk Mesterskab.

Det skete i indendørs disciplinen futsal. Her blev det jyske fynske mesterskab afholdt i Hadsund, hvor de to bedste hold i region 1, 2 og 3 var kvalificeret. 
U17 drengene lagde forsigtigt ud med et nederlag og en uafgjort, men herefter så de sig ikke tilbage og vandt rub og stub. Dog ikke finalen, men det var heller ikke nødvendigt. De fine indledende resultater betød nemlig, at uafgjort var nok for de blåblusede talenter, og med 0-0 efter en intens finale mod Sæby var pokalen i hus.

- Drengene startede lidt vaklende, men herefter var der var der ingen slinger i valsen og i de resterende fem kampe lukkede vi ikke et eneste mål ind. Da drengene havde vundet den meget tætte pulje, betød det, at vi kunne nøjes med uafgjort i finalen, og efter en meget taktisk finale, kunne vi kåres som mestre, fortalte en glad U17 assistenttræner, Christian Grubert efter pokaloverrækkelsen.

Christian Grubert, U17 cheftræner Tommy Pedersen og spillerne kunne tilmed glæde sig over at de ikke bare vandt, men genvandt denne titel og derudover også tog en af de to pladser til Final Four stævnet om DM i futsal, som også var på spil

Stort tillykke til U17 drengene med titlen!