Facebook

U17 på jagt efter endnu en god præstation

Martin_Jensen_U17.jpg
04-05-2014

Af Thomas Jansen

Efter nederlag i forårets første kamp, har Jammerbugt FC U17 hentet fire point i de seneste to opgør.

I det hele taget er de unge talenter kommet godt med i en indtil videre meget tæt Mesterrække 2. Her venter Aabybro Efterskoles FF, der også har fire point, i fjerde runde. U17 træner Martin Jensen, har været tilfreds med sit holds takter forud for dette møde.

- Vores kamp mod Frederikshavn fi styrede vi fra start til slut. Vi spillede flot fodbold hele kampen igennem, og jeg mener vi var bedre end vores modstander på alle pladser. Drengene var tændte, og det kunne vi tydeligt se på vores spil, specielt presspillet var godt, ligesom vi var farlige på omstillingerne og direkte i vores spil, forklarer Martin Jensen, som kunne se sit hold vinde hele 3-0 på mål af Rasmus Kragh, der nettede to gange, samt Kasper Skov.

I seneste opgør, mod Vejgaard Boldklub, blev det ligeledes til point. Denne gang dog blot det ene efter en god præstation i 2-2 kampen.

- Inden mødet mod os havde Vejgaard ikke tabt en kamp i 8 måneder, men vi blev nok alle sammen alligevel lidt overrasket over det høje niveau de kom med. Jeg kan godt forstå de har gjort det godt, for de var rigtig gode både med og uden bold. De var aggressive i det offensive, og spillede flot sammen, erkendte U17 træneren, som dog samtidig kunne glæde sig over sit holds ene point fra en svær kamp.

Jammerbugt FC’s mål blev i denne kamp sat ind af Kasper Skov og Kristian Knudsen.

Nu gælder det så om at holde fast i de gode takter, når Aabybros efterskoles FF skal aflægges et besøg mandag d. 5. maj kl. 18.30.