Facebook

U17 sejrede sikkert i topkamp

DSC_0023.JPG
27-09-2016

Af Thomas Jansen

Det går ret godt for Jammerbugt FC’s U17 drenge, som har lagt sig sikkert i spidsen af U17 2. division, hvor det senest blev til sejr over Randers Freja.

Det var et vaskeægte topopgør, idet de to talentfulde mandskaber før mødet i weekenden lå henholdsvis nummer et og to. Samtidig havde Jammerbugt FC revanche til gode efter et nederlag til Netop Randers Freja i sæsonpremieren – i øvrigt den eneste kamp, der ikke er endt med sejr. Revanche det fik det unge Jammerbugt mandskab.

Selvom Randers Freja i den indledende fase lignede et hold, der havde tænkt sig at gentage succesen fra sæsonpremieren, så var det Jammerbugt FC, der slog til foran mål. Efter godt et kvarter blev det nemlig 1-0 til de blåblusede og inden pausen var den føring øget med yderligere to scoringer. I anden halvleg blev sejren slet endelig fast til slutresultat 4-0 efter en toppræstation af U17 drengene.

- Randers starter egentlig kampen bedst, men vi kommer foran og inden pausen førte vi 3-0. Efter det første mål synes jeg vi sidder solidt på kampen og i det hele taget spiller vi igen en super kamp. Jeg er meget tilfreds, lød det efter kampen fra en glad U17 træner, Tommy Pedersen, der kunne glæde sig over mål et fra Thor Pauli Svendsen samt et hattrick fra Max Møller.

I næste runde venter endnu et topopgør. Hobro IK, som er Jammerbugt FC’s næste udfordrer, har overhalet Randers Freja på andenpladsen, og skal nu forsøge at hale ind på Jammerbugt FC U17, der har lagt sig alene i spidsen med seks sejre af syv mulige.

Kampen spilles i Hobro lørdag d. 1. oktober kl. 11.45.