Facebook

U17 sejrede stort over tophold

ec06494d46217b891a4136259740e7dc.jpg
22-05-2014

Af Thomas Jansen

Det blev en målrig affære da Jammerbugt FC U17 vandt hele 6-2 over topholdet AaB. En fornem præstation af de unge talenter.

- Det endte jo i en ren målfest, sagde en tilfreds Jammerbugt FC U17 træner Martin Jensen da også glad efter kampen mod et AaB hold, der trods fravær af flere af de faste spillere, stillede med et slagkraftigt hold.

- Det skal retfærdigvis siges, at AaB havde en del U15 spillere med, da mange af de normale spillere skulle spille pokalkamp. Men det var bestemt alligevel dygtige spillere AaB sendte i kamp, understregede Martin Jensen, som var glad for præstationen fra sine spillere.

- Vi vinder kampen på fysik og fart. AaB starter faktisk bedst og kommer til en del afslutninger de første 20 minutter, men derefter tager vi over og dominerer resten af kampen. Vi er meget bedre til at lave sideskiftene i denne kamp og derved få vores modstander til at løbe meget. Vi spiller hurtigt med et-to berøringer og kigger fremad i banen, forklarede talenttræneren, som i denne kamp især var glad for holdets omstillinger samt for holdets udvikling i det hele taget.

- Vores omstillinger gav mange mål, og det er tydeligt at vi bliver bedre og bedre som hold. At vi taber nogle kampe i denne sæson  er én ting, men så længe vi udvikler vores spillere og de bliver bedre og bedre, mens også holdet udvikler sig, så er det ok at tabe fodboldkampe. Så længe vi kæmper igennem hele kampen, kan jeg ikke brokke mig over noget, kun ærgre mig hvis vi taber.

Selvom præstationen mod AaB ikke levnede mange negative aspekter, så kan en træner altid se mulige forbedringer, og Martin Jensen er ingen undtagelse.

- Skal jeg nævne noget vi som hold kan blive bedre til, er det at vi ikke skal slå så meget op i banen når det bliver svært, og så skal vi blive bedre til ikke at stresse de sidste 2-3 minutter, da det har kostet os tre nederlag i denne sæson. Alle de kampe vi har tabt har vi været det bedste hold, slutter Martin Jensen, som nu arbejder på disse forbedringer frem mod næste spillerunde, hvor det fredag d. 23. maj kl. 19.00 gælder Frederikshav fI på hjemmebane.

Jammerbugt FC’s mål i sejren over AaB blev scoret af:

Kasper Skov (2 mål)
Jonas Bjørn
Rasmus Kragh (2 mål)
Kristian Jørgensen