Facebook

U17 talenter uheldige i forårspremiere

Martin_Jensen_U17.jpg
U17 træner Martin Jensen havde kun ros tilovers for sine spillere efter sæsonpremieren, hvor spillet bedre end resultatet afslørede.
05-04-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s U17 talenter lagde fra land i foråret med en flot indsats, men var uheldige med resultat ikke blev som fortjent.

Lørdag eftermiddag d. 5. april åbnede U17 sæsonen ude mod et særdeles stærkt AaB hold. Trods den hårde modstand viste Jammerbugt FC talenterne at der skal meget til at slå dem ud, og de blåblusede førte det meste af kampen på et mål af Jonas Bjørn, men i de døende sekunder af kampen mistede de unge talenter alle tre point på uheldig vis.

Den var naturligvis svær at sluge for U17 spillerne og træner Martin Jensen, men sidstnævnte havde dog kun ros tilovers for sine spillere efter en meget lovende indsats i årets første turneringskamp.

- Vi møder et AaB hold med seks ligaspillere og to U16 landsholdspillere, men vi formår alligevel at føre kampen den første time. Desværre udligner de og i de absolut sidste sekunder af kampen indkasserer vi så det andet mål efter en meget uheldig fejl desværre. Det gjorde ondt, men hvor var vi bare gode alligevel, fortæller U17 træner Martin Jensen, som til trods for 2-1 nederlaget i sæsonpremieren, kan se frem mod et spændende fodboldår efter de lovende takter fra Jammerbugt FC’s U17 talenter.

Næste gang Jammerbugt FC U17 skal i kamp i Mesterrække 2 er mandag d. 21. april, hvor det gælder Frederikshavn fI, også på udebane. Forhåbentlig bliver der lidt mere stolpe ind i den kamp.

Læs U17 træner Martin Jensens kampreferat her.