Facebook

U17 træner og Jammerbugt FC forlænger samarbejdet

Martin.jpg
U17 træner Martin Jensen.
14-05-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC og U17 træner Martin Jensen har forlænget samarbejdet omkring udviklingen af klubbens talenter, så dette nu løber frem til årsskiftet.

Der venter en svær udfordring for Jammerbugt FC’s U17 talenter når det onsdag d.14. maj gælder topholdet AaB på hjemmebane kl. 18.30. Men U17 træners Martin Jensens kontraktforlængelse er et signal om, at holdet er rustet og klar til at tage udfordringen op. 

- Jeg er utrolig glad for at være tilknyttet Jammerbugt FC, og derfor er jeg også glad for lige at have forlænget min kontrakt med klubben. Der har selvfølgelig været op og nedture, men sådan er det i fodbold, fortæller Martin Jensen og fremhæver klubmiljø, det sportslige set up samt ikke mindst passionen for at udvikle klubbens talenter, som afgørende grunde til Martin nu som minimum fortsætter i sin funktion året ud.

- Klubmiljøet er i top, og jeg er faldet godt til socialt, hvilket også er en af grundene til forlængelsen. En anden grund er, at der i klubben altid har været fokus på talentarbejdet, og i de seneste år er der sket meget på den front. Det er et spændende projekt der er sat i gang i klubben, og jeg er glad for jeg kan være en del af det.

Nu ser U17 træneren frem til at fortsætte det arbejde og de relationer han allerede er i fuld gang.

- Det er spændende at se den udvikling drengene har været igennem i min tid som U17 træner. Vi gik fra to træninger om ugen til tre, og det kunne tydeligt ses på deres spil. Det er dejligt at se den udvikling hver enkelt spiller gennemgår når man bruger så meget tid i klubben, og på fodbold i det hele taget. Det glæder mig derfor også meget, at jeg forsat kan have en indflydelse på drengenes udvikling, og at vi via et godt samarbejde i klubben kan udvikle spillere, der på sigt kan spille på klubbens førstehold, forklarer talenttræneren.

Næste skridt i denne udvikling bliver at udfordre rækkens tophold AaB, og samtidig bliver det igen at få guidet holdet ind på vindersporet. Sidste kamp endte nemlig uden point trods en ellers positiv indsats mod Hjørring IF i en kamp der endte i et 1-2 nederlag.

- Det var endnu engang en tæt kamp, hvor vi smider alle tre point i de sidste tre minutter af kampen, ærgrer Martin Jensen sig, mens han dog også må glæde sig over at spillet trods alt er meget lovende for fremtiden.

- Vi er igen totalt spilstyrende og sidder på alt i kampen, men når vi kommer op på modstanderens banehalvdel og skal afslutte, så er vi ikke skarpe nok. Det er desværre sådan, at de hold vi møder pakker sig ned foran sit mål og er meget afventende på hvad vi gør, for derfor at udnytte vores boldtab til at få en omstilling. Det er tit det der er årsagen til vi taber kampene i denne sæson. Vi skal være mere tålmodige og bedre til at åbne deres rum op, forklarer Martin Jensen, hvis drenge fik dog fik åbnet modstanderne op i kampens 20. minut, da Kristian Jørgensen scorede Jammerbugt FC’s mål. Dette rakte imidlertid ikke point i denne ombæring.

- Som i alle de foregående kampe kommer vi foran, men smider det hele til sidst. Det er en opgave jeg nu har sat mig for at snakke med drengene om, og vi skal nok komme stærkt igen, forsikrer Martin Jensen, som inden det går løs mod AaB slutter af med en hilsen i anledningen af sin forlængelse.

- Jeg vil gerne sige alle i og omkring klubben en stor tak for altid at være hjælpsom og imødekommende. Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde.

Jammerbugt FC U17 – AaB U17 fløjtes i gang på hjemmebane onsdag d. 14. maj kl. 18.30.