Facebook

U17 vinder af sin kreds i A-rækken

Rene_Olsen_-_U17.jpg
U17 træner René Olsen har grund til at være stolt af sit unge hold, som har præsteret en flot sæson.
19-06-2012

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U17 kunne fredag d. 15. juni fejre at have sikret sig førstepladsen i sin A-række én runde før sæsonens afslutning.

I anden sidste spillerunde var Blokhus FC U17 oppe mod Gug i en kamp, hvor det var top mod bund. Blokhus FC kunne nøjes med det ene point, men selvom kampen viste sig at blive en svær en af slagsen, tog Blokhus FC drengene alle tre point og er dermed vinder af sin A-række.

- Vi kunne nøjes med det ene point, men tog alle tre. Gug kæmper dog heroisk og udligner også vores pauseføring på 1-0 efter en god times spil. Efter udligningen presser vi spillet længere frem og scorer sejrsmålet med ca. et kvarter igen, forklarer en glad U17 træner René Olsen, der nu kan se frem til et opgør mod sin tidligere klub.

- Nu venter en kredskamp mod FFI, som er min gamle klub, og den kamp ser jeg frem til med spænding, fastslår René Olsen.

Kredskampen er endnu ikke endeligt fastlagt, men det vil blive annonceret her på blokhusfc.dk så snart det er tilfældet.

Blokhus FC U17 har inden sidste spillerunde 22 point efter ni kampe, og der er fem point ned til nummer to, som har spillet sin sidste kamp.

Blokhus FC U19 kunne i weekenden også glæde sig over en flot præstation, da det blev til en 2-1 sejr ude over Skovbakken, som er nummer to i Mesterrækken.

- Vores unge hold med en gennemsnitsalder på 17 år leverer en pragtpræstation og vi får fortjent alle tre point med hjem, fortæller U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen, som også tror på en god præstation i næste og sidste kamp.

- Jeg håber og tror også på en sejr på lørdag mod Silkeborg. Vi har nu i en periode vist godt spil og fantastisk hold ånd, så jeg fornemmer, at alle mand er med på at slutte sæsonen godt af.

Du kan læse kampreferater fra Blokhus FC U17 ved at klikke her, mens du ligeledes kan læse kampreferater fra Blokhus FC U19 ved at klikke her.