Facebook

U19 fortsætter sejrsrækken

Kristian_Vestergaard_Nielsen.jpg
11-10-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 er i topform i øjeblikket og lørdag blev endnu en sejr spillet i hus. Denne gang over Randers Freja.

Det skete på udebane i Randers og sejren lød på 3-1. Derfor kunne U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen endnu engang glæde sig over tre point til sit mandskab, der nu har 19 point inden sidste spillerunde. Det rækker til en andenplads efter førerholdet AaB, der har 21 point og derfor kan hentes på sidste spilledag hvis tingene flasker sig.

- Uden på nogen måde at spille prangende, formåede vi at få tre point med hjem fra Randers. Vi var meget langt fra indsatsen mod AaB. Indstilling og attitude var i 1. halvleg noget af det dårligste, jeg har oplevet med holdet og når de to ingredienser mangler på et fodboldhold, så er det svært at spille fodbold og kreere chancer. Det var derfor også fuldt fortjent, at Randers Freja førte kampen med 1-0 ved pausen, beretter U19 træneren efter en skidt første halvleg, der efter et par alvorsord i pausen blev efterfulgt af en god anden halvleg.

- Efter en gedigen verbal skideballe i halvlegen samt to udskiftninger, blev det langt bedre i 2. halvleg. Vi begyndte at kigge indad og var pludselig forvandlet til et godt spillende fodboldhold. Holdet spillede efter forholdene en god gang fodbold og vinder 2. halvleg med 3-0, lød Kristian Vestergaard Nielsens noget mere positive evaluering af anden halvleg.

Blokhus FC U19 har nu som sagt kun én kamp tilbage, og den spilles lørdag d. 15. oktober kl. 15.00 på Jetsmark Stadion mod Gug.

- Vi håber på stor opbakning til holdets sidste turneringskamp, og vi vil gøre alt for at slutte sæsonen af med en sejr, slutter U19 træneren.

Målscorerne mod Randers Freja:
Mikkel Holm Larsen, Peter Eriksen og Christian Poulsen.

Truppen til kampen mod Randers Freja:
Christoffer Sand, Jonas KC, Kenneth Møller, Jacob V. Nielsen, Andreas Laursen, Thomas Albæk, Thomas Kok, Peter Eriksen, Chr. Guldager, Chr. Poulsen, Mikkel Holm Larsen, Simon Kiilerich og Aske McKernan.