Facebook

U19 fortsat ubesejret

Bo_Zinck2.jpg
24-05-2011

Af Thomas Jansen

Efter weekendens 3-0 sejr ude over Skovbakken, kan Blokhus FC U19 glæde sig over endnu ikke at have tabt i indeværende sæson.

Blokhus FC’s mål blev sat ind af Christian Guldager, Mikkel Holm og Hans Jacob Nørgaard og de tre point fra sejren over Skovbakken sender Blokhus FC U19 på 14 point efter seks kampe, hvilket rækker til en andenplads. Her har Blokhus FC dog samme pointantal som nr. 1 Skive, der endda har spillet en kamp mere end drengene i blåt.

U19 træner Bo Zinck var efterfølgende tilfreds med sit holds indsats i en kamp, der viste at de unge spillere har den rette tilgang til opgaven.

- Det var svær udekamp imod Skovbakken, som inden dagens kamp endnu ikke havde fået point. Kampen var især svær fordi vi kommer fra en topkamp, hvor alle er klar og spillede fantastisk. Pludselig skal man så vinde over rækkens bundhold og dette pres har før fået hold til at smide point, fortæller Bo Zinck som samtidig uddeler ros til spillerne for deres professionelle tilgang til kampen. En tilgang, som gjorde at holdet vandt kampen sikkert.

- Vi startede ikke som lyn og torden som normalt og derfor var Skovbakken med i kampen i lang tid i første halvleg. Men efter ca. en halv time kommer det første mål efter hjørnespark og 2-0 målet kommer med et drømmehug af Mikkel Holm. Dette tog simpelthen luften ud af Skovbakken, der havde kæmpet flot indtil der, forklarer Bo Zinck og fortsætter;

- Kampen blev lukket på en fin præstation af Hans Jacob i 2. halvleg og en sikker 3-0 sejr var dermed hjemme. De tre point gør, at vi efter weekendens øvrige resultater er på en delt 1. plads med Skive, dog har vi spillet en kamp mindre end Skive. Så situationen ser fornuftigt ud inden de sidste fire kampe i vores række.

Den første af de sidste fire kampe spilles torsdag d. 26. maj, hvor Blokhus FC U19 tager turen til AaB. Lokalopgøret sparkes i gang kl. 19.00 på AaB’s anlæg.