Facebook

U19 glæder sig til sæsonstart

Kristian_Vestergaard_Nielsen.jpg
09-08-2011

Af Thomas Jansen

Hos Blokhus FC U19, hvor Kristian Vestergaard Nielsen er ny træner, kribler det for at få skudt sæsonen i gang…

- Efter en kort, men god opstart, glæder vi os nu til at komme i gang med turneringen, hvor der står point på spil, lyder det fra U19 træneren, som starter sæsonen med Blokhus FC’s U19 mandskab på hjemmebane mod Frederikshavn FI fredag d. 12. august kl. 18.30.

Som en del af sæsonforberedelserne deltog Blokhus FC U19 i uge 30 til Danacup i Hjørring, hvor holdet spillede fire kampe. Tre kampe mod norske hold og en enkelt kamp mod et tysk hold.

- Her blev kampene dels brugt til at se nogle nye spillere og dels til at få nogle kilometer i benene igen efter sommerferien.  Holdet bar præg af, at uge 30 er en stor ferie uge, og at mange af de unge mennesker arbejder. Det blev til to sejre og til to nederlag i turneringen, fortæller Kristian Vestergaard Nielsen, der også havde masser på programmet efterfølgende.

- Uge 31 bød på træning og to træningskampe. Torsdag spillede vi i Arden mod FC Djursland og denne kamp vandt vi 2-1 efter en rigtig god holdindsats med et næsten nyt hold. Der var kun fire spillere i startopstillingen fra holdet i foråret, understreger U19 træneren og fortsætter;

- Lørdag var vi en tur i Thisted for at spille mod deres U19 Division. Her mødte vi et rigtig godt hold og fik virkelig noget at se til. Efter 20 min. var vi bagud med 2-0, og det var op ad bakke, men som kampen skred frem kom vi mere og mere med i kampen. I løbet af kampen tilspiller vi os tre til fire friløbere, som desværre ikke gav mål. De sidste 10 minutter var kræfterne ved at være brugt, og Thisted lukker og slukker ved at score til slutresultatet 3-0 kort før tid.

Denne uge trænes på ny og nu handler det om at de sidste ting skal pudses af, så holdet er klar til første turneringskamp fredag.

- Både spillerne og jeg håber på en god sæson og vores fælles målsætning er oprykning til Mesterrække 1 efter jul. Vi håber naturligvis fortsat på god opbakning til holdets kampe.  Det har været en fornøjelse at se den interesse, der har været for at se vores træningskampe, slutter Kristian Vestergaard Nielsen.