Facebook

U19 hiver ny sejr hjem

DSC_0023.JPG
16-04-2015

Af Thomas Jansen

Onsdag aften var Jammerbugt FC’s U19’ mandskab på togt i Silkeborg, hvor de unge talenter hentede en 3-2 sejr med hjem i sidste minut.


Søren Astrup, Simon Knudsen og Mads Larsen kom alle tre på måltavlen, da Jammerbugt FC U19 vandt sin anden kamp i foråret. Det er nu to sejre ud af to mulige i den stærke U19 2. division, og det selvom holdet ikke ramte topniveauet onsdag aften.

- Vi spiller ikke vores bedste kamp, men vinder alligevel og det er positivt. Jeg synes vi kommer rigtigt godt i gang med kampen. Vi spiller godt de første tyve minutter, men med føringen på 2-0 er det ligesom vi begynder at give lidt slip. Vi går i stå og overlader initiativet til Silkeborg, forklarer U19 træner Tommy Pedersen kort efter slutfløjt.

At de blåblusede tog foden af speederen kostede en reducering fem minutter før pausen, da en fejl i bagerste geled betød det stod 2-1 ved pausen. Efter pausen blev det også 2-2 på en udligning der kom efter en dødbold, og pludselig var den gode start og 2-målsføringen pist væk. Men de unge talenter lod sig ikke slå ud. De kom tilbage og sendte en kort før tid sejrsmålet i nettet. 3-2 og nye tre point var sikret i en lige kamp.

- Efter pausen forsøger vi at ruske lidt op i tingene, men jeg synes ikke vi sådan rigtigt kommer i gang. Det resulterer i at de udligner og derefter ligger kampen i en periode og vipper med chancer i begge ender. Det lykkes os så i sidste minut at tippe kampen til vores fordel og derfor er det jo en super sejr. En rigtig vigtig sejr, understreger Tommy Pedersen, der er godt tilfreds med starten af foråret uden der på nogen måde hviles på de seks point.

- Det er en dejlig start vi har fået, men vi har også kunne mærke, at i 2. Division er der ingen nemme kampe. Det er meget tydeligt at alle hold har kvalitet. Det er også tilfældet i weekenden, hvor vi skal op imod Hobro, fastslår U19 træneren, som sender sine spillere på banen igen søndag d. 19. april kl. 13.00 på hjemmebane.