Facebook

U19 holder fast i førerposition

DSC_0023.JPG
05-06-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s unge U19 talenter er i forrygende form. De ligger nr. 1 i 2. Division og lige om hjørnet venter en pokalfinale.

I seneste rundes topopgør var Jammerbugt FC U19 tilmed godt på vej til at få en længe ventet sejr over Hobro IK. Talentholdet var nemlig foran med 2-0, men måtte i sidste ende leve med det ene point, da et velspillende Hobro hold kom tilbage på 2-2.

- Det er selvfølgelig ærgerligt vi ikke vinder når vi fører 2-0, men skal vi være ærlige, så bør vi nok være tilfredse med det ene point. Set over hele kampen, skal vi ikke klage. Vi var oppe mod et rigtig godt Hobro hold, og vi må bare indrømme at de gjorde det svært for os. Men vi får et godt resultat, evaluerer U19 træner Tommy Pedersen, som kunne se Kasper Skov Nielsen nette begge kasser for Jammerbugt FC.

Med det uafgjorte resultat ligger Jammerbugt FC fortsat komfortabelt i spidsen af U19 2. Division, og den position skal forsvares allerede fredag d. 5. juni, hvor det på hjemmebane gælder Viby/AGF kl. 13.00.

- Det er en af de kampe, hvor vi ikke rigtigt ved hvad vi kommer op imod. Det svinger meget hvad de kommer med, og derfor har de også haft lidt svingende resultater. Men uanset hvad, så skal vi vinde. Vi vil have den førsteplads og går ud for at give den fuld gas, forsikrer Tommy Pedersen forud for opgøret hjemme i Jammerbugten.

Kig forbi og rid med på den blå talentbølge. Den har fart på for tiden.