Facebook

U19 kan sikre sig oprykning i sidste runde

Henrik_Jensen_U19_2013.jpg
11-10-2013

Af Thomas Jansen

I aften fredag d. 11. oktober spiller Jammerbugt FC U19 sidste spillerunde i efterårssæsonen, og her kan de unge talenter sikre sig oprykning.

Mens U17 allerede har sikret sig oprykning til henholdsvis Mesterrække og A-rækken, så kan U19 ligeledes sikre sig oprykning til Mesterrække 1 når det gælder Frederikshavn fI i efterårets sidste dyst.

Sandsynligheden for at dette sker, er endda ganske god. Jammerbugt FC er nemlig sikre på oprykning med både uafgjort og sejr, mens et nederlag også kan ende i oprykning, hvis de øvrige resultater falder rigtigt ud. U19 træner Henrik Jensen går dog efter sejren i aftenens kamp, også selvom mindre kan gøre det.

-  Oprykning til Mesterrække 1 har været vores overordnede mål hele sæsonen, og det er det vi skal ud og gøre færdigt nu, fastslår Henrik Jensen, som sammen med spillerne har arbejdet meget fokuseret frem mod denne kamp.

- Vi har trænet målrettet til denne kamp hele ugen og føler os godt forberedt, fortæller U19 træneren inden sæsonens sidste og afgørende kamp. Nu er det blot at glæde sig til kampen, og det gør Henrik Jensen.

- Jeg tror det bliver en tæt og spændende kamp, og med det der er på spil, så er det en kamp med et godt miks af spændende ingredienser. Det kan man kun glæde sig til. Så der er alt mulig grund til at komme og bakke drengene op i aften, slutter Henrik Jensen inden de sidste detaljer til dagens kamp løbes igennem.

U19 tager imod Frederikshavn fI på hjemmebane i aften fredag d. 11. oktober kl. 19.00.

Også Jammerbugt FC U17, der som sagt har sikret sig sin oprykning, afrunder sæsonen denne weekend. Det sker lørdag d. 12. oktober kl. 14.00 hjemme mod Ingstrup Efterskoles IF.