Facebook

U19 kan vinde sin række i sidste spillerunde

64e1640f0e7276eb7ddbe71754fc1a4f.jpg
17-06-2016

Af Thomas Jansen

I seneste runde spillede Jammerbugt FC U19 et vaskeægte topopgør. Det var mod Brønderslev IF og det endte med pointdeling.

Nu mangler kun en enkelt kamp og med en sejr kan de unge Jammerbugt FC talenter sikre sig førstepladsen i rækken. I det hele taget har det været en flot sæson for U19, som udover at have leveret gode resultater og et par debutanter til divisionsholdet, nu også kan se frem til deltagelse i U19 Vest i den nye sæson.

- Først vil jeg lige sige tillykke til Jammerbugt FC med at U19 efter sommer spiller i U19 Vest, hvor der spilles om oprykning til 2. div Vest. Det er meget vigtigt med denne tildeling for den videre udvikling af de unge spillere i klubben, starter U19 træner, Kristian Vestergaard Nielsen, da han lægger ud med at sætte ord på præstationen i det netop afsluttede topopgør.

Her skulle Brønderslev IF vinde for, at komme op på siden af Jammerbugt FC, mens Jammerbugt FC med uafgjort kunne sikre sig muligheden for at kunne afgøre det selv i sæsonens sidste kamp.

- Det blev ikke en pragt kamp fra vores side, og Brønderslev ville ikke meget i 1. halvleg, hvor de gjorde alt for at trække tempo ud af kampen. Den største chance i kampen tilfalder Anton Langagergaard i 1. halvleg, hvor BI's keeper ikke kan holde et indlæg og bolden dumper ned for fødderne af Anton i det lille felt. Men han får bolden sendt over mål, genkalder Kristian Vestergaard Nielsen, der gerne havde taget sejren, men også accepterede det uafgjorte resultat 0-0.

- I 2. halvleg har vi et par løse chancer, mens BI har tilløb til en enkelt eller to chancer. Så uafgjort tror jeg er et passende resultat på en dag, hvor vi ikke var helt oppe i gear, men absolut tilfredse med det ene point. Det kan vi leve med, understreger U19 træneren, og det har han helt og aldeles ret i. Det ene point sikrer nemlig at Jammerbugt FC nu har skæbnen i egne hænder forud for sidste runde.

- Nu skal vi så bare vinde vores sidste hjemmekamp, så har vi vundet rækken, konstaterer Kristian Vestergaard Nielsen, som kan se frem til en sidste kamp, hvor det er top mod bund, når Aabybro IF tjekker ind på Jammerbugts hjemmebane. 
Det er lørdag kl. 11.00, forud for divisionsmandskabets kamp, som også er på hjemmebane og den sidste i denne sæson.

Uanset udfaldet af kampen, så har Jammerbugt FC’s U19 mandskab haft en flot sæson, men der er ingen tvivl om, at de er opsat på at sætte kronen på værket med en sejr i sidste kamp.

Kom og bak de unge drenge op lørdag d. 18. juni kl. 11.00 på hjemmebane.

Følgende var udtaget til kampen mod Brønderslev IF:
Simon Sørensen, Ehab El-Sayed, Magnus Dissing, Peter Gade, Christian Jørgensen, Rune Larsen, Rasmus Sørensen, Kasper Vingå, Anton Langagergaard, Kasper Skov, Thomas Gasberg, Thomas Vangsted, Nicolai Bjerring og Simon Knudsen.