Facebook

U19 klar til at give den alt i pokalfinale

DSC_0023.JPG
08-06-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U19 går ind til en mildt sagt interessant uge. Først skal der spilles pokalfinale og dernæst kan holdet sikre sig 1. pladsen i U19 2. Division.

Det har indtil videre været en særdeles positiv sæson for Jammerbugt FC U19, men denne uge kan den gå fra positiv til helt forrygende. Tirsdag aften venter nemlig en pokalfinale mod Silkeborg IF Liga og lørdag kan de blå talenter sikre sig 1. pladsen i tabellen, hvor de med to runder igen er fire point foran nærmeste forfølger Hobro IK.

Senest vandt Jammerbugt FC U19 3-1 hjemme over Viby/AGF, og talentholdet virker i det hele taget klar til at tage hul på en meget afgørende uge.

- Det var en rigtig god sejr, ikke mindst nu hvor Hobro smed point. Vi spiller selv en fin kamp, og jeg er godt tilfreds med drengene, lyder det fra U19 træner Tommy Pedersen, som kunne glæde sig over mål fra Christian Jørgensen, Anders Rosengren og Kasper Skov – naturligvis, fristes man til at sige.

- Det bliver tæt i 2. halvleg, og det er, som hver eneste kamp i denne række, en jævnbyrdig dyst.  Der er et højt niveau i rækken, men vi formår at blive ved at gøre det godt, ligesom i dag, hvor vi til slut slår sejren fast, forklarer U19 træneren som nu ser frem til pokalfinalen.

- Alle mand er klar og vi glæder os utroligt meget. Det bliver ekstremt svært. Silkeborg kommer med et meget meget stærkt mandskab, så vi kommer til at kæmpe for sagen. Men det bliver sjovt, og vi tror på vi kan overraske. Vi har spillerne der kan afgøre det, men tingene skal flaske sig, hvis det skal lykkes for os, lyder vurderingen fra en håbefuld Tommy Pedersen, der forsikrer at den får hele armen for at sikre pokalen kommer med hjem til Jammerbugten.

Pokalfinalen spilles på neutral bane i form af Havndal Stadion og det sker tirsdag aften d. 9. juni kl. 18.30. Vi håber på flot opbakning til vores U19 hold i denne spændende og svære pokalfinale mod Silkeborg IF Liga.

Havndal Stadion kan findes på adressen Vellinggårdsvej 14, 8970 Havndal.