Facebook

U19 kom på vinderkurs igen

4beaa7ffb0bb30bb5b5086303add6ae2.jpg
08-04-2016

Af Thomas Jansen

Der var dømt lokalbrag, da Jammerbugt FC U19 i seneste kamp tog imod Thisted FC, og det endte godt for de unge Jammerbugt spillere.

Det var forårets tredje kamp for U19 spillerne, som formentlig havde set frem til mødet med Thisted FC – og de blev ikke skuffet. Det endte nemlig med en fortjent sejr på 1-0 efter mål fra Kasper Skov.

- I påsken smed vi to ellers sikre point mod Vejgaard, og derfor var vi opsat på at skulle tilbage op på hesten igen mod Thisted FC. Uden på nogen måde at spille prangende, vinder vi fuldt fortjent kampen med 1-0, og bør vel, efter brændte chancer, vinde med en 4-5 mål, fortæller træner Kristian Vestergaard Nielsen, der var tilfreds med tre point på kontoen.

- Vi står igen godt på banen kampen igennem, og holder vel stort set Thisted væk fra chancer. De har vel en chance i hele kampen. Vi spiller en meget disciplineret kamp, hvor vi holder os til aftalerne, og kommer til de chancer, man kan forvente at få i en U19 kamp, lyder vurderingen fra talenttræneren.

En lidt mere sommer klar bane kombineret med lidt mere skarphed hos Jammerbugt spillerne, kunne have gjort sejren langt mere komfortabel. Men trods de brændte chancer rakte det, ganske fortjent, til alle tre point.

- Vi har nu efter syv point efter tre kamp, så det er absolut en godkendt præstation af et meget ungt U19 hold, som har haft fire til fem U17 spillere med her i de første tre kampe, fremhæver Kristian Vestergaard Nielsen, og tilføjer;

- De unge mennesker fra vores U17 afdeling gør det godt og klør på med krum hals. De tre U17 spillere, der træner fast hos U19, har gennemgået en fantastisk udvikling her i opstartsfasen, og bliver rigtig spændende at følge videre. Kan de bibeholde den iver, ydmyghed og træningsflid, de har lagt for dagen, ja så kommer de langt med deres fodbold, forudser U19 træneren inden han retter fokus mod næste opgave lørdag d. 9. april kl. 15.30, hvor turen går til Provstejorden for at aflægge Aalborg Chang et besøg.

Følgende var udtaget til kampen:
Simon Sørensen, Ehab El-Sayed, Magnus Dissing, Robert Schultz, Christian Jørgensen, Kasper Vingå, Rune Larsen, Nicolai Bjerring, Rasmus Sørensen, Thomas Vangsted, Kasper Skov, Nicolai Ottesen, Kristian Jensen og Kenneth Pedersen.