Facebook

U19 kom stærkt tilbage og storsejrede

15c492c2047c02c3f79d23e5a4b98031.jpg
27-05-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har haft et par travle dage med to kampe inden for kort tid. Det startede med en nedtur og endte med en optur.

I første omgang gik turen til Thisted, hvor Thisted FC bød ind til sæsonens første nederlag. Jammerbugt FC gik ind til kampen ovenpå to uafgjorte resultatet og var fast besluttet på at skulle tilbage i sejrsrillen. Sådan gik det ikke. Det endte 1-0 til værterne og så var der ingen point at tage med hjem.

- Set over alle 90 minutter spiller vi egentlig en god kamp og kommer til de chancer, vi skal bruge for at få alle 3 point med hjem, men vi er voldsomt uskarpe i modstandernes felt og trods voldsom overtag i spil og chancer, vil kuglen ikke i kassen, forklarer Kristian Vestergaard Nielsen, U19 træneren, som ærgrede sig over det første nederlag.

- Thisted har vel to skud indenfor rammen i hele kampen, det ene et straffespark, som de scorer sejrsmålet på. Omvendt har vi fire chancer, som skal give mål. Først tager Rasmus Sørensen chancen langt udefra, Thisted keeperen kan ikke holde det hårde skud og Anton Langagergaard er over riposten og får også afsluttet ok, men på mirakuløs vis får keeperen med albuen vippet bolden forbi mål, genkalder U19 chefen skuffet og fortsætter;

- Thomas Gasberg har to chancer i det lille felt, hvor den første bliver sendt i sidenettet, mens den største af chancerne bliver sparket over fra tæt hold. Derudover header Kasper Vingå et godt indlæg fra Peter Gade i kassen, men denne scoring bliver korrekt annulleret for hånd i ryggen på en Thisted spiller.

Billeder fortsatte efter pausen, hvor det var Thomas Vangsteds tur til at brænde en kæmpe chance. Helt alene i det lille felt midt for mål redder Thisted keeperen igen en afslutning, som burde være havnet i kassen.

- Vi skal lige nu bruge mange chancer for at score mål, omvendt står vi godt nede bagi og holder stort set modstanderne væk fra chancer, og vi får tilspillet os de chancer man skal bruge for at vinde fodboldkampe, men den sidste koncentration og troen på at det lykkedes, at score mangler, forklarede Kristian Vestergaard Nielsen. Det var før mødet med Aalborg Chang. Talenttræneren krævede hårdt arbejde, det fik han. Og han fik også mål.

En flok top motiverede U19 spillere fik nemlig Jammerbugt FC tilbage på sporet igen. I stort set hele kampen pressede og stressede de Chang overalt på banen, og det førte til en solid sejr på 7-1.

- Det var ikke et mål for stort, og sejren kunne godt være blevet større, men det var en absolut godkendt indsats overalt på banen, lød fra en denne gang mere glad U19 træner. Han var også vidne til en flot fodboldpræstation fra sine spillere.

- Da vi kom på 1-0 efter 11 minutters spil, var det i store dele af kampen et rigtig godt spillende mandskab, der var på banen. Flot positionsspil og en god arbejdsindsats grundlagde den solide sejr. Jeg vil ikke fremhæve nogle frem for andre. Der var tale om en solid holdindsats over hele linjen. Vi kom tilbage på sporet og ser nu frem mod de sidste tre kampe inden sommerferien, sluttede Kristian Vestergaard Nielsen inden han slap sine spillere løs til en friweekend, hvor den blå spillertrøje skiftet ud med hvad fantasien rækker til, når det gælder årets karneval i Aalborg. Ikke dårligt at have ramt scoringsformen lige op til sådan en weekend…

Næste seriøse opgave er hjemme lørdag d. 4. juni kl. 11.00, hvor Frederikshavn.

Målscorer mod Chang:
Anton Langagergaard 2 mål, Rasmus Sørensen 2 mål, Peter Gade 1 mål, Rune Larsen 1 mål og Thomas Vangsted 1 mål.

Følgende var udtaget til kampen Aalborg Chang:
Simon Sørensen, Ehab El-Sayed, Robert Schultz, Peter Gade, Kasper Vingå, Rune Larsen, Rasmus Sørensen, Christian Jørgensen, Thomas Vangsted, Thomas Gasberg, Anton Langagergaard, Kristian Jensen og Kasper Skov.

Følgende var udtaget til kampen imod Thisted FC:
Kasper Skov, Ehab El-Sayed, Magnus Dissing, Robert Schultz, Peter Gade, Kasper Vingå, Rune Larsen, Rasmus Sørensen, Christian Jørgensen, Thomas Gasberg, Anton Langagergaard, Thomas Vangsted og Svend Gade.