Facebook

U19 må et trin ned, men ser fremad

6e30c63f17bf88397ee3c833e0711c04.jpg
20-11-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U19 var sidste mandskab hos den blå bølge til at gå i fodboldvinterhi. Det skete med en afsluttende kamp i Viborg.

Her endte det desværre med nederlag på 0-2 og Jammerbugtens U19 talenter måtte således tage sig til takke med en placering som nummer seks i tabellen efter der i efteråret er hentet 18 point ind på kontoen. Selvom sidste runde reelt ikke havde betydning for de blås placering, så havde holdet hellere sluttet med en succesoplevelse.

- Ingen af holdene kunne nå noget, så der var ikke det store på spil, men derfor var det alligevel ærgerligt, at de takter vi har vist i de to foregående kampe, var pist væk. Gejst, vilje og vindermentalitet var stort set væk hos alle spillere, konstaterer U19 træner Kristian Venstergaard Nielsen, som samtidig erkendte, at nederlaget var fuldt fortjent.

- I alle 90 minutter foregik spillet på Viborg's præmisser og de vandt fortjent kampen 2-0. Vi slutter dermed efteråret med en skidt indsats, og indfrier desværre ikke målsætningen om at ende i top 4, som giver adgang til 2. division i foråret, forklarer Kristian og tilføjer;

- Jeg påtager mig selvfølgelig ansvaret for, at holdet ikke slutter i top 4. Vi har simpelthen været for svingende i vores præstationer, og ikke formået at holde niveau i de 14 kampe, som holdet har spillet.

AaB er det eneste hold som har formået at holde niveau i rækken, mens de øvrige hold i har været meget jævnbyrdige. Desværre har vi ikke været i stand til at vinde de kampe som gerne skal vindes for at slutte i top 4.

Trods en manglende indfrielse af det overordnede mål, har sæsonen også budt på opture og gode præstationer og der er da også nye ambitioner og målsætninger at spore i U19 lejren, der nu ”lægger støvlerne på hylden” for en stund.

- Vi må en tak ned i niveau, og så må vi hver især kigge indad og arbejde endnu hårdere på træningsbanen. Kan vi som hold finde de positive takter frem, som der trods alt også har været, ja så vil vi som hold flytte os meget i foråret. Nu må vi stå sammen, og komme stærkt igen i samlet flok i det nye år, her venter der os nye og spændende udfordringer, fremhæver U19 træneren og runder af.

- Til slut vil jeg sige tak til alle forældre og andre tilskuere som trofast har bakket os op kamp efter kamp. Det varmer utrolig meget at se så mange forældre på sidelinen. Så selvom, der fortsat er lidt tidligt, skal lyde et glædelig jul og et godt nytår til alle i og omkring klubben - tak for et godt samarbejde.

Kristian Vestergaard Nielsen og U19 spillerne genindtager træningsbanerne først i det nye år.