Facebook

U19 måtte nøjes med et point i Skalborg

KristianVestergaardNielsen.jpg
10-05-2016

Af Thomas Jansen

U19 var senest på pointtogt i Skalborg, men måtte nøjes med et enkelt af slagsen, da værternes forsvarsmur ikke blev nedbrudt.

Kampen endte nemlig uafgjort 0-0, selvom Jammerbugt FC, i alle 90 minutter, ihærdigt forsøgte at finde vej gennem en meget tilbagetrukket Skalborg defensiv.

-Vi mødte et hold, der virkelig parkerede bussen og gjorde alt for at få tempo ud af kampen. Det lykkedes til fulde, og det holdt os væk fra at score, forklarer Kristian Vestergaard Nielsen frustreret fra en kamp, hvor et enkelt hjørnespark var det tætteste værterne fra Skalborg kom på en afslutning inden for målrammen.

- Omvendt må vi også kigge indad. Vi har tre chancer, som bør give mål, og med spil til et mål i stort set hele kampen, er det selvfølgelig ikke godt nok, at vi ikke får scoret, understreger U19 træneren, der altså måtte se flere gode muligheder løbe ud i sandet.

- Robert Schultz bliver spillet i dybden på en konge bold af Rune Larsen, Robert laver en perfekt retningsbestemt brysttæmning og er helt alene med Skalborg keeperen, men sparker denne kæmpe chance over mål. Kasper Skov har en friløber, men denne chance bliver også sparket over mål. Den sidste store chance tilfalder Robert Schultz, da en returbold ryger ud til Schultz i det lille felt, men han rammer målmanden på skinnebenet og bolden går i spil igen, genfortæller en ærgerlig talenttræner.

Trods de manglende mål i Skalborg og dermed kun det ene point, så er det unge Jammerbugt FC mandskab stadig med helt fremme, og det agter de at fortsætte med at være helt frem til sæsonens slutning.

- Vi må op på hesten igen, og kigge indad. Med den position vi har i rækken, vil flere af de sidste kampe blive mod modstandere, der vil stå lavt og kompakt på os og så samtidig leve på en omstilling, forudser Kristian Vestergaard Nielsen, der kan glæde sig over det ene point til samlingen samt det at holdet fortsat er ubesejret dette forår.

Næste opgave er mod en helt anden modstander, tirsdag d. 17. maj kl. 19.00 gælder det nemlig en tur til Soffy Road, hvor der skal spilles topkamp mod Vejgaard.