Facebook

U19 måtte os tage tomhændet fra Skovbakken

DSC_0023.JPG
17-05-2015

Af Thomas Jansen

Efter fem sejre på stribe, blev der lørdag sat en kæp i hjulet for Jammerbugt FC’s U19 talenter. På samme vis som divisionsmandskabet, måtte de nemlig tage tomhændet fra Skovbakken.

Her endte det med et nederlag på 3-2 efter en lige dyst, hvor marginalerne ikke var på Jammerbugt FC’s side. De blåblusede startede ellers forrygende med to hurtige mål fra henholdsvis Jonas Bjørn og Kasper Skov.

- Vi kommer godt fra start og er hurtigt foran med to, men lukker så Skovbakken tilbage i kampen med et par ærgerlige mål. Det ene en dødbold, som sejler igennem det hele og direkte ind, mens den anden er et tvivlsomt straffespark i min optik, forklarer Jammerbugt FC U19 træner Tommy Pedersen, som for engang skyld ikke kunne være helt tilfreds.

- Efter 2-2 ved pausen, spiller vi en jævnbyrdig 2. halvleg, men de får et lidt tilfældigt mål til sidst og vi taber 3-2. Denne gang gik det ikke vores vej. Skovbakken kom med et godt hold i dag, men det bliver en lige kamp, hvor vi ikke har marginalerne med på vores side. Det er selvfølgelig ikke godt nok at vi taber.

Nederlaget rører dog ikke ved, at Jammerbugt FC forsat indtager 1. pladsen i tabellen. Så mon ikke dette lille bump på vejen hurtigt er rystet af igen. Der er i hvert fald nok at kaste tankerne på forude. Tirsdag venter nemlig en spændende pokalkamp, hvor de unge talenter med en sejr kan spille sig i finalen.

- Vi må videre og nu er vores tanker på pokalkampen. Det glæder vi os enormt meget til.

Jammerbugt FC’s pokalkamp spilles på udebane mod Grindsted GIF tirsdag d. 19. maj kl. 18.30.