Facebook

U19 nederlag i lokalopgør

Kristian_Vestergaard_Nielsen.jpg
29-08-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 blev hårdt straffet i lørdagens udekamp mod AaB, hvor det endte med et nederlag på 2-4.

Det var brændte chancer og personlige fejl, der blev straffet hos det unge Blokhus FC mandskab, som dermed måtte se sig slået at lokalrivalerne.

- Allerede i det tredje minut kommer AaB på tavlen. En flad tværpasning to meter fra baglinien får uhindret lov til passere gennem feltet til bagerste stolpe, hvor AaB let kan score, fortæller U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen, som efterfølgende kunne se sit hold presse AaB mandskabet.

- Efter 15 minutters spil må AaB keeperen ud i en feberredning. Helt oppe i krogen får han det yderste af handsken på et godt hovedstød fra Jacob V. Nielsen og vipper bolden over målet. To minutter senere presser Søren Reese bolden fra AaB keeperen, men i stedet for at sparke bolden i mål rammer Reese deværre målmanden. Riposten ryger ud til Aske McKernan, som heller ikke er i stand til at sparke bolden i det tomme mål, refererer en lettere frustreret U19 træner.

I stedet for scoringen til 1-1, får AaB tilkæmpet sig et hjørnespark, hvor en AaB spiller uhindret stiger til vejrs og scorer til 2-0. Kort tid efter er den desværre gal igen, da Blokhus FC taber bolden i opspillet. En kvik AaB tager et par træk, og sender bolden i kassen med et tørt hug til 3-0.

- De sidste 10 minutter af 1. halvleg får vi bedre fat, og får sat os på spillet og til spiller os i denne periode et par løse chancer. Men igen er det AaB, der kommer på måltavlen.  På en clearing af en AaB spiller i overtiden af 1. halvleg, vælger to til tre af vores spillere samt vores målmand passivt at stå og kigge på en total ufarlig bold. En noget overrasket AaB spiller løber til bolden og sparker bolden i mål til halvlegsføring 4-0, forklarer Kristian Vestergaard Nielsen, som trods alt kunne glæde sig over en ganske god indsats efter pausen.

- I 2. halvleg ser vi langt bedre ud og vinder halvlegen med 2-0. Thomas Kok scorer på straffespark begået mod Aske McKernan, mens Peter Eriksen reducerer yderligere fem minutter før tid. Med dette resultat, er vi nu i den situation, at vi simpelthen skal vinde den næste kamp hjemme på fredag mod Randers Freja hvis vi vil være med i den sjove ende af tabellen, lyder vurderingen fra U19 træneren inden han tilføjer;

- Heldigvis har vi en pokalkamp tirsdag mod Aalborg Chang, hvor vi skal forbedre vores effektivitet væsentligt over hele banen. Med en sejr tirsdag burde holdet være  top motiveret til fredagens turneringskamp mod Randers Freja.

Blokhus FC U19 trup til kampen mod AaB:
Christoffer Sand, Jonas KC, Kenneth Møller, Jacob V. Nielsen, Mads Rosengren, Simon Blond, Thomas Albæk, Søren Reese, Peter Eriksen, Thomas Kok, Aske McKernan, Simon Kiilerich, Andreas Laursen og Nikolai Elsberg.