Facebook

U19 nu alene spidsen

KristianVNielsen2015.jpg
28-04-2016

Af Thomas Jansen

Med en sejr i den vigtige hjemmekamp mod Brønderslev IF i sidste runde, har Jammerbugt FC nu sendt sig selv alene i toppen af rækken.

Det lykkedes da Vejgaard tabte i Thisted, ligesom sejren til Jammerbugt FC skabte et hul på hele syv point ned til nummer tre i rækken.

-  Vi var ramt af afbud, to skader samt to spillere var syge, men de 13, der var med gjorde alle en god figur, lød den indledende evaluering fra en tilfreds U19 træner, Kristian Vestergaard Nielsen, som ellers fik sig en tidlig forskrækkelse.

- Kampen starter nervøst fra vores side, og de første fem minutter går lige med at komme på plads på banen, dette medfører at BI fik en kæmpe chance allerede efter et minut, men Simon klarede flot i målet, genfortæller U19 træneren og fortsætter;

- Herefter kom vi mere og mere med og fik også tilspillet os flere gode scoringsmuligheder i 1. halvleg, hvor den ene chance fører til scoring.

Det skete efter godt et kvarters spil, hvor Jammerbugt talenterne, fik sat et godt angreb op i højre side.

- Skov bliver sendt i dybden og går mod baglinien og slår en hård, flad  og præcis aflevering skråt bagud omkring forreste stolpe. Her kommer Thomas Vangsted løbende og sparker bolden sikkert i mål, beskriver Kristian Vestergaard Nielsen.

Efter scoringen skabte Jammerbugt FC U19 flere gode muligheder for at øge føringen, men scoringerne udeblev. Og efter 25 minutter spil reduceres de blåblusede til 10 mand, da Magnus Dissing får direkte rødt.

- Vi omrokerer på pladserne og vi må rykke sammen i bussen. Vi står godt på banen og formår at holde Brønderslev fra chancer trods en mand i undertal, og hele tiden er vi farlige på vores omstillinger, hvor især Kasper Skov gør ondt på Brønderslevs bagerste geledder, som slet ikke kan følge med ham i løbeduellerne, fortæller talenttræneren, som skulle have mere sved på panden.

Jammerbugt spillerne sørgede nemlig for at få lidt spænding ind i opgøret fem minutter før pausen, da sløset og et meget ukoncentreret opspil fra de bagerste folk, gør giver et dumt frispark på kanten af feltet. På denne dødbold udligner BI til 1-1.

Efter pausen går det stærkt, og allerede efter et minut i 2. halvleg går Peter Gade solo og sparker med det kolde højre ben, bolden i kassen til føring 2-1.

Blot syv minutter senere tager Rasmus Sørensen chancen langt udefra og scorer til 3-1, og i denne periode er Jammerbugt FC virkelig ovenpå, og med lidt mere skarphed kunne der være scoret 2-3 mål mere. Der kom et enkelt mål mere, da Robert Schultz, efter en times spil, scorer fra tæt hold på en god tværpasning fra Kasper Skov.

Ved stillingen 4-1, får BI reduceret kort før tid, og det skete igen med hjælp fra de blå rækker.

- Lidt sløset forsvarsspil, dårlig kommunikation, fra vores side giver BI en reducering til slutresultatet 4-2. Med 10 mand i godt en time, er det absolut et godkendt resultat og indsats af holdet. Vi spillede ikke en super kamp, alt for mange ville afgøre det på egen hånd og driblede alt for meget. Havde vi spillet med to berøringer og dermed langt hurtigere, og været 11 mand på banen i hele kampen, havde Brønderslev fået en røvfuld, smiler en trods alt ganske tilfreds Kristian Vestergaard Nielsen.

Næste opgave for U19 byder igen på lokalopgør. Det er søndag kl. 18.30, hvor turen går til Aabybro.

Målscorere: Thomas Vangsted, Peter Gade, Rasmus Sørensen og Robert Schultz.

Flg. var udtaget til kampen:
Simon Sørensen, Ehab El-Sayed, Robert Schultz, Magnus Dissing, Peter Gade, Kristian Jensen, Rune Larsen, Thomas Gasberg, Anton Langagergaard, Thomas Vangsted, Kasper Skov, Rasmus Sørensen og Kenneth Pedersen.