Facebook

U19 rykker op i Mesterrække 1

Kristian_Vestergaard_Nielsen.jpg
18-10-2011

Af Thomas Jansen

Efter en flot med sæson, kunne Blokhus FC U19 lørdag efter 2-2 hjemme mod Gug fejre oprykning til Mesterrække 1…

Inden kampstart var Blokhus FC U19 allerede sikret oprykning til Mesterrække 1, mens gæsterne fra Gug skulle vinde for at holde liv i den spinkle chance for at rykke med Blokhus FC op. Blokhus FC sluttede med 20 point på en sikker 2. plads og kunne således gå ind til den afsluttende kamp uden nerver.

- Vi var inden kampstart ramt af sygdom og skader, og var derfor tvunget til at omrokere en del på holdet. Trods justeringerne spiller vi en ok 1. halvleg og fører også 2-1 ved pausen. I 2. halvleg har vi to mega chancer for at lukke kampen, men de blev på det skammeligste brændt. I stedet får Gug tilkendt et straffe fire minutter før tid og her udligner de til slutresultatet 2-2, fortæller U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen inden han runder en god sæson af.

- Med dagens resultat ender vi på en 2. plads i puljen efter AaB. Holdet har præsteret flot den seneste måned og spiller sig fuld fortjent op i den spændende Mesterrække 1. Jeg er stolt af holdets præstation og over, at vi indfrier målsætningen om at sikre os oprykning til M1.

Stort tillykke til Kristian Vestergaard Nielsen og U19 spillerne, som nu mangler fire træningskampe inden der er vinterpausen.

Den første af disse spilles hjemme på lørdag kl. 13:00 mod Skive IK, mens det ugen efter gælder FC Djursland hjemme. Endelig går turen til Skive inden der sluttes af i Grenå d. 12/11.

Kampens målscorer:
Peter Eriksen og Christian Poulsen.

Truppen til kampen mod Gug:
Christoffer Sand, Andreas Lauersen, Kenneth Møller, Jacob V. Nielsen, Mads Rosengren, Mikkel Holm Larsen, Aske McKernan, Thomas Kok, Peter Eriksen, Chr. Guldager, Chr. Poulsen, Simon Kiilerich, Moses Taban og Nicklas Nyborg.