Facebook

U19 sejr i topkamp

Bo_Zinck2.jpg
17-05-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 kunne i weekenden glæde sig over tre point på kontoen efter en 2-1 sejr over FC Djursland.

På mål af Mikkel Holm og Jacob Nielsen tog Bo Zincks mandskab således et vigtigt skridt i kampen om topplaceringerne i Mesterrække 1, hvor netop FC Djursland også har gjort det godt.

- Først fremmest vil jeg starte med at nævne min store respekt for FC Djursland og deres indgang til tingene samt det gode samarbejde vi har haft med dem de sidste to år, hvor vi har mødt hinanden i både vigtige turneringskampe og træningskampe. Derfor vil jeg gerne sige tak til trænerteamet i Djursland for den sidste kamp i denne omgang og ligeledes ønske dem held og lykke fremover, lød det efter kampen fra Blokhus FC’s U19 træner.

Til kampen som blev spillet i et flot tempo og med fantastisk indstilling hele vejen igennem kunne Bo Zinck erklære sig tilfreds på trods af en lidt for spændende afslutning.

- Det blev en tæt første halvleg med få chancer til begge hold. Vi formåede dog at få scoret efter en ripost og derudover fik et mål underkendt på lidt mærkelig vis af en ellers udmærket dommerindsats, der tillod spillerne at spille fodbold på højt niveau, refererer U19 træneren, som fik en hektisk afslutning på kampen.

- Anden halvleg udviklede sig til en sandt chance fest og det lykkedes efter et hjørnespark at komme foran 2-0. Desværre får vi ikke lukket kampen efter de mange chancer. Derfor sker det som ofte sker i fodbold, nemlig et mål to minutter før tid og panik før lukketid, men heldigvis skete der ikke mere.

Blokhus FC U19 er nu placeret som nummer to med samme pointantal som Skive, mens FC Djursland er et enkelt point efter. Blokhus FC U19 har dog spillet en kamp mindre end Skive og kan således skabe et lille hul med en sejr lørdag over Skovbakken, der overraskende ikke har fået point endnu.

Bo Zinck og Blokhus FC’s U19 mandskab kan nu se frem til fem spændende kampe om 1. pladsen i puljen.