Facebook

U19 sejr over lokalrivaler

KristianVestergaardNielsen.jpg
06-05-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U19 er ikke til at stoppe i øjeblikket, og det lykkedes heller ikke for lokalrivalerne fra Aabybro, da de blåblusede talenter forleden tog endnu en skalp.

Hele 4-0 sejrede Jammerbugt FC på Aabybro Stadion. Et resultat der skabte glæde i Jammerbugt lejren.

- Det var en speciel kamp for mange af spillerne og der var virkelig mange følelser på spil i dette opgør, forklarede Jammerbugt FC’s U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen efter kampen.

Trods sejren var det Aabybro, der kommer bedst ud af starthullerne. Værterne skabte de største chancer i kampens første halve time, men herefter tog Jammerbugt FC mere og mere over.

- Aabybro startede godt, men mod slutningen af første halvleg begyndte det at knibe for dem at følge med os. Skov bliver sendt i dybden på et indkast og sprinter fra forsvaret og hamrer bolden op i nettaget til 0-1, forklarer Jammerbugt talenttræneren, som kunne glæde sig over etmåls føringen i pausen. I anden halvleg gik det stærkt med at få øget yderligere.

- Efter 10 minutter spil af 2. halvleg er Kasper Vingå på spil i højre side, og hans hårde præcise indlæg får en Aabybro spiller skubbet ind over stregen til 0-2. Herefter bliver det mere og mere spil til et mål, først scorer Peter Gade på hovedstød, efter et godt indlæg fra Anton, og kort efter gør Kasper Skov det til 0-4 efter en god assist fra Thomas Gasberg, forklarer Kristian Vestergaard Nielsen, og runder glad af.

- En stille og rolig dag på kontoret, hvor vi fik 3 point og scorer fire mål uden at spille prangende, så det er absolut godkendt.

Næste opgave er lørdag kl. 15.30, hvor turen går til Skalborg for de unge talenter.