Facebook

U19 sejrede sikkert i topopgør

Kristian_Vestergaard_Nielsen.jpg
03-10-2011

Af Thomas Jansen

Lørdag tog Blokhus FC U19 hjemme imod topholdet AaB, som kom med syv sejre fra sæsonens syv kampe…

Denne sejrsrække blev der dog sat en stopper for lørdag, da Blokhus FC U19, som indtager andenpladsen i tabellen, i et vaskeægte topopgør besejrede AaB sikkert med hele 5-1.

- Fra første fløjt var vi spilstyrende og trykkede AaB tilbage på egen banehalvdel. Mange gode angreb rullede ned mod AaB målet og efter 35 minutters spil bliver Christian Poulsen spillet fri på kanten af feltet, hvor han tager et træk ind i feltet og hamrer bolden op i nettaget til 1-0. Herefter fortsætter det gode spil, og Christian Poulsen øger føringen til 2-0 inden pausen, fortæller en meget glad U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen, der også kunne glæde sig over anden halvleg, hvor det gode spil fortsatte.

- Efter pausen var vi forberedt på et langt mere aggressivt spillende AaB hold, og vi regnede med at blive sat under pres, men dette pres udeblev. Allerede i det 2. minut af 2. halvleg øger Peter Eriksen føringen til 3-0 og Søren Reese gør det til 4-0. AaB får efterfølgende reduceret til 4-1, inden Aske McKernan afslutter målfesten med sin scoring til 5-1.

Den overbevisende sejr over AaB, som kom til Jetsmark Stadion med maksimum point, er en imponerende bedrift af Blokhus FC’s U19 mandskab, og U19 træneren tøvede forståeligt nok heller ikke med at rose sine spilleres indsats efter kampen.

- Vi viste noget af det bedste spil, jeg har set hidtil. En virkelig flot holdindsats, som førte til mange scoringsmuligheder, der sagtens kunne have givet AaB et endnu større nederlag på en fantastisk sommerdag på Jetsmark Stadion. Spillerne blev efter kampen klappet fra banen af de mange tilskuere, en fantastisk følelse, og der skal lyde en stor tak for den fantastiske opbakning, fastslår Kristian Vestergaard Nielsen afslutningsvis inden han retter blikket mod Blokhus FC 19’s næste opgave, som er lørdag d. 8. oktober kl. 14.00 i Randers.

Truppen til kampen mod AaB:
Christoffer Sand, Jonas KC, Kenneth Møller, Jacob V. Nielsen, Mads Rosengren, Peter Eriksen, Thomas Albæk, Thomas Kok, Simon Blond, Christian Guldager, Christian Poulsen, Søren Reese, Andreas Laursen og Aske McKernan.