Facebook

U19 skabte pokaloverraskelsen

U19-MadsLarsen.jpg
Mads Larsen udlignede til 2-2 på et straffespark.
29-04-2015

Af Thomas Jansen

Der var på forhånd ikke levnet mange chancer til Jammerbugt FC U19, da de i 5. runde af pokalturneringen skulle op imod Randers Frejas Liga mandskab.

Og de unge talenter blev da også testet hårdt mod et dygtigt Randers hold. Men selvom de blåblusede fra Jammerbugten kom bag ud to gange, så gav de aldrig op. De kæmpede videre med tro på tingene og i sidste ende blev det belønnet med en vej videre til næste runde af pokalturneringen. Ganske vist via en lille omvej, da det efter ordinær tid stod lige 2-2. Det hele blev således afgjort i en straffesparkkonkurrence, hvor Jammerbugt FC trak det længste strå med slutstillingen 6-4.

- Det havde vi ikke lige regnet med, erkender U19 træner Tommy Pedersen indledningsvis da han efter kampen roser sine unge spilleres indsats og ikke mindst indstilling.

- Randers var helt som forventet meget stærke og vi bliver testet hårdt hele vejen rundt, men vi står godt defensivt og arbejder stenhårdt. Suppleret med lidt held, vi udligner blandt på et straffespark kort før tid, overvinder vi i dag overmagten. Det var en af de her rigtig gode pokalkampe og det en fantastisk sejr for os. De kan nok de her drenge, understreger Tommy Pedersen, som kunne se sit hold komme tilbage fra først 0-1 og siden 1-2. Jammerbugt FC’s mål blev sat ind af Søren Astrup og Mads Larsen inden holdet til sidst viste sig sikre fra 11meter-pletten. Nu venter i runde 6 Grindsted GIF på udebane tirsdag d. 19. maj kl. 18.30.

Oven på pokaloverraskelsen venter i weekenden også hverdagen igen, når Jammerbugt FC hjemme tager imod LKB/Gistrup, som er placeret på en sjetteplads i tabellen.

- Det bliver noget helt andet og bliver svært på en anden måde.  Efter et par ekstremt svære kampe, hvor vi har været underdogs, er det nu igen os der skal mere ud og skabe kampen. Så nu skal ballerne knibes sammen og så skal der arbejdes hårdt på ny, forsikrer Tommy Pedersen.

Jammerbugt FC – LKB/Gistrup spiller søndag d. 3. maj  kl. 13.00 – som sagt på eget græs.