Facebook

U19 smed sejren til sidst

KristianVNielsen2015.jpg
01-04-2016

Af Thomas Jansen

Det var ikke kun divisionsmandskabet, som smed en føring væk i weekenden. Hos talenterne blev 3 point også til 1.

Skærtorsdag var der dømt top opgør i U19 Vest, da Vejgaard B var på besøg.

Kampen var U19 holdets første på græs dette forår, og med de normalt tætte kampe mod Vejgaard, var der lagt op til en lige og god dyst talenterne imellem.

- Det blev en tæt kamp, men godt fodboldspil blev det ikke til denne gang, lød vurderingen fra U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen efter de 90 minutter.

Undervejs havde der eller været flere ting af glæde sig over. Ikke mindst en 2-0 føring, som holdte længe, bare ikke længe nok.

- Vejgaard er vel mest på bolden kampen igennem, men vi står igen godt på banen og holder dem væk fra de store chancer. Omvendt er vi giftige på vores omstillinger, og især vores hjørnespark, som Christian Jørgensen tager sig af, havde fortjent en bedre skæbne, fortalte U19 træneren, der gerne ville have haft mere ud af anstrengelserne.

- Vi har vel 2-3 hjørnespark som vi bør få noget mere ud af. Boldene ligger perfekt og kommer med den rette fart, men vi får ikke lige timet det sidste.

Efter 12 minutter spil var der dog fuld udbytte, da hjørnesparksskytten Christian Jørgensen sendte bolden i mål på en god aflevering af Thomas Gasberg. En god start på kampen for Jammerbugt FC.

- Resten af halvlegen står vi godt på banen og har tilløb til et par scoringer, men de udebliver. 2. halvleg bliver en rodet forestilling med ikke ret meget fodboldspil fra nogle af holdene, men vi formår at holde Vejgaard væk fra de store chancer, genfortæller Kristian Vestergaard Nielsen.

Med kun ti minutter igen slår Jammerbugt FC en ny kontra, og det går stærkt. Kasper Skov bliver sendt mod baglinjen og spiller bolden på tværs i det lille felt. Her rammer bolden en Vejgaard spiller og går i mål til 2-0.

- Det er jo et godt resultat med mindre end 10 minutter tilbage af kampen, men i de sidste 7 minutter plus tillægstid formår vi at tabe hovedet totalt og smide tre sikre point væk, erkender en meget ærgerlig U19 træner.

Først bliver Jammerbugt FC ramt af et gult kort midt på banen, og kort efter får Vejgaard reduceret til 2-1, Efterfølgende ryger der yderligere to gule kort i retningen af Jammerbugt FC, som så må spille med tre mand i undertal den resterende del af kampen. Vejgaard udnytter situationen udligner til 2-2 i sidste minut af den ordinære spilletid, og får dermed point med hjem til Vejgaard.

- Efter kampen er fløjtet af, er pulsen stadig høj og vi taber igen hovedet og mener det er dommerens skyld, at vi smider to sikre point væk, og vi brokker os til et gult kort mere som så giver rødt. Alt i alt en meget skidt afslutning på en kamp, som vi har i vores hule hånd, lyder det frustreret fra Kristian Vestergaard Nielsen, som tilføjer;

- Vi har lidt vi skal have snakket om i den kommende uge. Ikke mindst om hvordan man skal tackle modgang og evnen til at holde hovedet koldt når pulsen er høj. Vi fik 1 point, men vi smed i den grad 2 sikre point. Det skal vi lære af, og så hurtigst muligt komme videre.

Der bliver mulighed for at komme videre lørdag d. 2. april kl. 11.00, hvor Thisted FC kommer på besøg i Jammerbugten.

Følgende var udtaget til kampen mod Vejgaard:
Simon Sørensen, Nicolai Bjerring, Robert Schultz, Chr. Jørgensen, Kasper Vingå, Rune Larsen, Thomas Gasberg, Anton Langagergaard, Thomas Vangsted, Kasper Skov, Kristian Jensen og Nicolai Ottesen.